Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de week: Rimming Doggy

29 december 2019,

geschreven door

Heb jij wel wat inspiratie nodig in de slaapkamer? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner helemaal los kunnen gaan! Deze week staat het seksstandje ‘Rimming Doggy’ centraal. Dit is een standje waarmee jij jouw partner heerlijk kunt verwennen.

Seksstandje: Rimming Doggy

  • Categorie: Orale seks
  • Stimulatie: Anus
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje is uitermate geschikt voor onder andere anaal voorspel! Bij rimmen bevredig je de anus van iemand anders op orale wijze. Dit doe je bijvoorbeeld met je lippen en/of je tong. Daarnaast kan je ook de vagina en clitoris stimuleren vanuit deze positie. Als echte billenliefhebber vind jij het vast geen straf om met je neus tussen de billen van je partner te zitten! Probeer op een zo comfortabel mogelijke manier plaats te nemen achter je partner en geef het je alles.

Tip! Stimuleer de clitoris of penis met een sextoy tijdens het rimmen.

Sextoys combineren met standje Rimming Doggy

Een standje zoals deze is perfect om te combineren met een seksspeeltje, want je hebt in principe je handen geheel vrij. Stimuleer tegelijkertijd de clitoris of penis van je partner met bijvoorbeeld een clitoris stimulator. Of gebruik een kleine stroker!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het volgende standje ziet er op het eerste gezicht een beetje ingewikkeld uit, maar met een klein beetje oefening zal je al snel merken dat hij onwijs comfortabel en praktisch kan zijn. Zijn jullie toe aan een heerlijk intiem standje? Lees dan snel v…
13.604 keer bekeken