Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Stijltang

3 januari 2021,

geschreven door

Het is weer zondag dus wij delen weer een nieuw seksstandje met je! Het seks standje ‘de stijltang’ is een iets stijlvollere variant op het populaire doggy style standje en zeer opwindend voor beide partners.  De penetratie is diep en het standje is geschikt voor zowel vaginale als anale seks. 

Seksstandje: De Stijltang

stijltang

Hoe

Als je iemand bent die van seks van achteren houdt, dan is deze sekspositie zeker het proberen waard. Het standje is iets eleganter en intiemer dan de klassieke doggy style en vraagt daarnaast om een iets rustiger tempo. Perfect voor een lekker potje slow sex dus! De vrouw ligt op haar buik en spreidt haar benen een klein beetje uit elkaar zodat haar partner makkelijker naar binnen kan treden. Haar onderbenen klemt ze tegen zijn billen aan en geven haar enige controle over de diepte en tempo van de penetratie.

Tip! De vrouw kan met haar bovenlichaam op een kussentje liggen om het standje iets comfortabeler te maken.

Sextoys combineren met De Stijltang

Wil jij een seksspeeltje combineren met dit seks standje? Dat kan! Een vibrerende cockring of koppel vibrator zijn twee speeltjes die beide partners tijdens de penetratie van extra stimulatie voorzien. De duo vibrator bestaat uit twee flexibele gedeeltes, waarbij eentje wordt ingebracht en het andere gedeelte op de clitoris komt te rusten. Het speeltje laat voldoende ruimte over voor penetratie en laat de vagina nauwer aanvoelen. De vibraties zijn goed voelbaar voor beide partners.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

8.047 keer bekeken