Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.879 keer bekeken

VIDEO: BedBabbels #11: “WAAROM MAKEN VROUWEN ZOVEEL LAWAAI?”

3 januari 2020,

geschreven door

BedBabbels is terug met een tweede seizoen! Marith Iedema en Linda de Munck, twee bekende gezichten van EasyToys TV, zijn in het tweede seizoen daarnaast ook van de partij. Bekijk snel de nieuwe aflevering en ontdek welke dilemma’s de groepjes deze keer in hun schoot geworpen krijgen!

De stellingen van aflevering 11:

  • Luidruchtige seks of juist stil;
  • Friends with benefits is een ideale verhouding.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

De Mimic heeft ronde vormen en zachte vleugels die perfect aansluiten op het vrouwelijke lichaam. Dit geweldige speeltje heeft maar liefst 8 verschillen vibratiestanden die je bedient met nopjes aan de onderkant. De vibrator is volledig waterproof, waardoor je hem gerust onder de douche of in bad kunt gebruiken.

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.456 keer bekeken

Geschreven door

BedBabbels is terug met een nieuw seizoen en vandaag is het alweer tijd voor de tweede aflevering! We hebben vijf nieuwe collega’s gevonden die samen met de ervaren Roy weer de leukste, spannendste en grappigste stellingen voor je gaan beantwoorden. …
1.456 keer bekeken