Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

313 keer bekeken

EasyToys presenteert Black Friday Night LIVE!

26 november 2020,

geschreven door

Op vrijdag 27 november 2020 is het Black Friday. Dé dag waar iedereen naar uitkijkt, want je kan waanzinnige dingen aanschaffen voor mega lage prijzen. Natuurlijk is EasyToys er ook bij, maar wij maken het dit jaar nóg leuker en spannender met een liveshow om 20:00 uur. Intunen dus!

Black Friday Night Live

Dé leukste en spannendste live-show tijdens Black Friday. Onze eigen Suzanne en Dion nemen je vanaf 20:00 uur mee in een show vol spannende verrassingen, alles over onze Black Friday Deals en bovendien zijn er waanzinnige prijzen te winnen! En om het nóg gezelliger te maken, zal niemand minder dan Jessie Maya tijdens een Q&A al jullie prangende vragen beantwoorden in onze show. Meld je aan om niets te missen van dit event! Via deze pagina zal de YouTube-link geplaatst worden waarmee jij onze live-uitzending lekker vanuit je luie stoel mee kunt kijken.

“Een show vol spannende verrassingen, alles over onze Black Friday Deals én er zijn waanzinnige prijzen te winnen!”

Ask us Anything!

Naast dat je Jessie Maya het hemd van het lijf mag vragen, zijn ook onze collega’s daar om al jouw vragen te beantwoorden over het werken bij EasyToys, verschillende toys, tips & tricks óf misschien leuke vragen voor Dion en Suzanne persoonlijk. Heb jij een leuke vraag? Laat hem dan alvast achter in de comments.

@easytoysHeb jij een leuke vraag? Laat hem achter in de comments! ##blackfriday ##EasyToysNL ##foryou ##transition ##fyp ##voorjou♬ original sound – Steven Galloway

Heb jij een leuke vraag voor Jessie, Dion of Suzanne? Of een leuke vraag over EasyToys? Laat hem achter in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.932 keer bekeken

Geschreven door

Je favoriete seks-gerelateerde serie is terug met een nieuwe aflevering! In de nieuwe BedBabbels geeft het bekende zestal antwoord op de stellingen ‘sex met je ex is geen goed idee’ en de ‘gekste plek waar je het ooit hebt gedaan’. Ook bespreekt het …
1.932 keer bekeken