Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.309 keer bekeken

VIDEO: Linda’s Love Lounge #6 met Roy Bieze

7 augustus 2020,

geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In aflevering 6 bespreekt Linda samen met Roy Bieze over de liefde voor verschillende seksualiteiten.

Creatieve duizendpoot en vlogger Roy Bieze is deze week te gast in Linda’s Love Lounge. Roy identificeert zichzelf als homo flexible. Samen met Linda heeft hij het over de liefde voor verschillende seksualiteiten, uit de kast komen en veelvoorkomende vooroordelen over de homowereld.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Wat waardeer jij het meest in jouw huidige relatie? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

515 keer bekeken

Geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog…
515 keer bekeken