NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.703 keer bekeken

VIDEO: Hete Vragen #1 met Sjaak & Karla

11 september 2020,

geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord te geven? Dan worden ze uiteraard gestraft, op een hele hete manier… Namelijk met een shotje HOT SAUCE!

Sjaak en Karla bijten het spits af van deze hete seksquiz. Het vloggende koppel is sinds begin 2019 een setje. Sjaak kan je kennen als vlogger of Twitch streamer en Karla is naast YouTuber ook seksuoloog.  Zal seksuologe Karla deze eerste aflevering winnen, of weet Sjaak meer dan hij zelf denkt?

Houd ons Youtube-kanaal en het online magazine in de gaten voor de nieuwe video’s en meer leuke content.

Wat vond jij van deze eerste aflevering van Hete Vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.469 keer bekeken

Geschreven door

BedBabbels is terug met een nieuw seizoen en vandaag is het alweer tijd voor de tweede aflevering! We hebben vijf nieuwe collega’s gevonden die samen met de ervaren Roy weer de leukste, spannendste en grappigste stellingen voor je gaan beantwoorden….
1.469 keer bekeken
1.050 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier…
1.050 keer bekeken