Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.170 keer bekeken

VIDEO: Hete Vragen #2 met Jaimy, Senna & Dioni

18 september 2020,

geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seks gerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord te geven? Dan worden ze uiteraard gestraft, op een hele hete manier… Namelijk met een shotje HOT SAUCE!

Met een voormalig B-brave zanger, Temptation Island verleider en één van de gezichten van Bedroom Secrets, maken de mannen Dioni, Jaimy en Senna de serie nóg heter! De drie knappe koppen gaan de strijd met elkaar aan en strijden om de eretitel. De gene die de minste vragen heeft beantwoord krijgt gelukkig wel een troostprijs; een zelfbedachte cocktail met onder andere chocoladevla, augurk en hot sauce… houdt de verliezer het binnen?

Houd ons Youtube-kanaal en het online magazine in de gaten voor de nieuwe video’s en meer leuke content.

Wat vond jij van deze aflevering van Hete Vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.225 keer bekeken

Geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering gaat Marith in gesprek met Eric Drost van Second Love. Hij is de eigenaar van het welbekende platform waarop men een liefde kan zoeken naast zijn of …
1.225 keer bekeken