It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

564 keer bekeken

VIDEO: Marith legt uit…Marith Iedema vertelt je alles over SOA’s

19 juli 2019,

geschreven door

Met ‘Marith legt uit’ presenteert EasyToys TV alweer een tweede serie met Marith Iedema. In deze derde aflevering van ‘Marith legt uit’ vertelt Marith alles wat je moet weten over SOA’s. Hoe worden ze overgedragen, wat zijn de gevolgen en hoe voorkom je dat je er eentje krijgt. De antwoorden krijg je van Marith in deze aflevering!

SOA’s kunnen behoorlijk wat schade aanrichten. Marith vertelt je in deze aflevering precies waarom een condoom gebruiken vandaag de dag nog steeds een verstandige keuze is. Daarnaast bestaan er nog steeds veel misverstanden over seksueel overdraagbare aandoeningen. Hoog tijd dat deze eens uit de wereld worden geholpen!

Over de serie ‘Marith legt uit’

In ‘Marith leg uit’ gaat Marith Iedema in op verschillende seksgerelateerde zaken zoals sexting, trio’s en partnerruil. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Ben jij iets te weten gekomen wat je nog niet wist over SOA’s? Deel het met ons in reactie!

2 reacties

  1. Ik heb van ziekenhuis advies gekregen: Mijn dikke darm is verwijderd, nu heb ik voor altijd een stoma. Ik ben man maar ben bevriend met 2 vrienden. Willen neuken. Maar de annus is nog maar 3-4 cm. daar is hij met hechtingen afgemaakt, Dan kom ik volgens schema a’ 7cm lang ledige ruimte, zo ledig is hij niet als daarin iets gebeurd met wat ontsteking, kan rare gevolgen hebben. En zelfs gevaarlijke. Zonder condoom mag niet geneukt worden. Dikkere dan 4 cm mag toch al niet. En langer dan 10 cm mag ook niet van specialist. Maar welke condoom moet ik hebben. Nooit mee te maken gehad. Door de hechtingen, moet glad zijn. En niet weg glijden piemel dikker dan 4 cm komt er toch niet in. En langer dan 10 cm mogen ze ook niet. Dus ik zoek condoom een goede, niet langer dan 10 cm en max 4 dik. Past hij niet. Mag geen annale seks hebben. Dit is voor mij een zware op gave. Ik weet niets van maten en of wat ook. Daarom welke condoom moet ik hebben. Specialist heeft me zelfs een schets gemaakt voormij. Was eerst een beetje afstandelijk. Om het te vragen. Maar nu zo’n zaak als u moet mij kunnen helpen. Ik hang niet graag vuile was buiten. Een ander weet ik niet ben vaste klant bij jullie verschillende dildo’s gekocht en toys. Nu vraag ik met spoed antwoord welke condoom, maar wel een goed, Redelijke prijs. Bij voorbaat dank.

    1. Dag Tomas,

      In principe is iedere condoom geschikt om te gebruiken, zolang je erop let dat een penis of seksspeeltje niet dieper dan 10 cm gaat. Om deze grens duidelijk aan te geven, kan een brede penisring om de schacht van de penis worden geschoven tot 10 cm lengte. Dit dient dan als een grens. Het condoom kan dan van een normaal formaat zijn.
      Kies je toch liever voor een kleiner formaat condoom, dan kan je kijken tussen de condooms op maat, zoals de condooms van My Size.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In de tweede aflevering is Danique Hogguer te ga…
1.436 keer bekeken
1.012 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
1.012 keer bekeken