Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

338 keer bekeken

Podcast Losse Lippen #9 – Anticonceptie

27 augustus 2021,

geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier is Losse Lippen.

Over aflevering negen

Met een flink drukke week achter de rug, presenteert Daan deze aflevering wederom samen met Suus’ tijdelijke vervanger Joëlle. Ze snijden het onderwerp Anticonceptie aan en praten vanuit eigen ervaring en een stukje kennis over de diverse vormen van anticonceptie en waar je nou wel en niet op moet letten. Ook wordt de ingewikkelde discussie aan de kaak gesteld: moeten mannen wél of niet mee betalen aan anticonceptie? Je hoort dit alles en meer in de Losse Lippen van deze week!

Over de Hosts

Meet Daan! Daan is 25 jaar en woont in de stad Groningen. In 2019 startte hij zijn YouTube kanaal onder de naam Creffie en met bijna 50K abonnees is hij een groot succes onder de Nederlandse YouTubers. Je kan Daan hier volgen op Instagram.

 

 

Suus is net als haar co-host ook 25 jaar en woonachtig in Groningen. In 2020 startte ze als Content Creator bij EasyToys en sindsdien maakt ze toffe content op TikTok en Instagram waarbij ze vermakende en educatieve video’s post rondom het onderwerp seks. Je kan Suus hier volgen op Instagram.

Wat vind jij van deze aflevering van de podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.751 keer bekeken

Geschreven door

BedBabbels is terug met een nieuw seizoen! We hebben vijf nieuwe collega’s gevonden die samen met de ervaren Roy weer de leukste, spannendste en grappigste stellingen voor je gaan beantwoorden. We zijn terug met nieuwe collega’s, nieuwe stellingen, n…
1.751 keer bekeken