Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

EasyToys TV zoekt jou! Strijd tegen je huisgenoten in de quarantaine seks quiz!

11 mei 2020,

geschreven door

Hete vragen! De ultieme quarantaine seks quiz waarin meerdere personen binnen hetzelfde huis het tegen elkaar opnemen. Wie is het meest ervaren, het meest open en weet het meeste op het gebied van seks? Ga de strijd aan met je huisgenoten in een nieuw format van EasyToys TV!

Wat houdt het in?

Het spel is een quiz waarin huishoudens vragen moeten beantwoorden over seks. Als het antwoordt fout is of wanneer een deelnemer niet wil antwoorden, moet er een shot hot sauce genomen worden. De vragen zullen een mix zijn van seks weetjes en persoonlijke vragen. Wie het eerste vijf shotjes moet nemen heeft verloren en krijgt een verliezers opdracht.

Let op! Meedoen aan dit programma is ten strengste verboden als je allergisch bent voor pittig eten & pepers.

    Wanneer is jouw huishouden beschikbaar om te filmen? Meerdere antwoorden mogelijk:

    Upload een korte video waarin jij jezelf voorstelt en aangeeft wat de reden waarom jij mee wil doen aan dit programma (niet verplicht):

    Voeg een link van je Instragram of Facebook account toe:




    *EasyToys & productie partner NMS Productions zullen ten allen tijden voldoen aan de COVID – 19 maatregelingen die de overheid heeft opgesteld.

    Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan snel bovenstaand formulier in!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Gerelateerde berichten

    1.408 keer bekeken

    Geschreven door

    In de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck de leukste en beste masturbatietips voor vrouwen. Bekijk de video en ontdek hoe jij het masturberen nog aangenamer en lekkerder kunt maken !  Linda de Munck neemt in de twee…
    1.408 keer bekeken