Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.490 keer bekeken

VIDEO: Dit was EasyToys TV in 2019!

30 december 2019,

geschreven door

2019 Was het jaar waarin wij het YouTube-avontuur in volle overgave aan zijn gegaan: EasyToys TV was geboren. We hebben jullie heel wat wijsheid bijgebracht over seks, sextoys, het lichaam, relaties en alles omtrent erotiek. Jullie zagen Marith Iedema, Linda de Munck en natuurlijk al onze EasyToys collega’s: Roy, Joëlle, Talitha, Bob, Wendy, Jelmer.

Jullie zagen buttplugs met fidget spinners, vibrators in de vorm van ijsjes, bijzondere vibrators, luchtdruk stimulators, dildo’s van klein tot groot. Jullie leerden over seksuele voorkeuren, over bijzondere fetisjen, soa’s, orgasmes, seksfeesten, sexting, en zo kun je nog eindeloos doorgaan.

Van Bedweters leerden we dat 50 tinten grijs door een hoop vrouwen gelezen zijn. Van Marith zoekt uit leerden we de kunst van het vrouwen versieren. Van Marith legt uit leerden we hoe je een trio moet aanpakken. Van Zo doe je HET leerden we de beste aftrektips. En met BedBabbels leerden jullie ons team kennen .

In 2020 hopen wij jullie daarom heel graag weer terug te zien. Bedankt voor het kijken en tot volgend jaar. Proost, en de heetste wensen.

Wat vond jij van EasyToys TV in 2019?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toy…
1.484 keer bekeken