door NaughtyNick

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema op het Tantra Roots Festival

28 juni 2019 door NaughtyNick

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering gaat Marith op bezoek bij het Tantra Roots Festival in Amsterdam. Dit tweedaagse festival staat in het teken van meditatie, yoga en tantra. Marith doet mee met verschillende workshops en onderzoekt wat nou eigenlijk precies de link tussen tantra en seks is.

Het Tantra Roots Festival is een bijzonder festival waar ceremonies, verbindende rituelen workshops rondom yoga en tantra centraal staan. Marith duikt in de wereld van tantra en is vooral benieuwd naar tantrische seks. Want wat is tantra seks nou precies en op welke manier heeft het betrekking op je seksleven? Antwoorden op die vragen krijg je in deze aflevering van Marith zoekt uit op EasyToys TV.

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit… Marith op het Tantra Roots Festival

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Sta jij open voor tantra seks of heb je er misschien al ervaring mee? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid