It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Masturbatie Challenge Week 4 met Victoria en Ziggy (Love Island)

29 mei 2020,

geschreven door

Mei is masturbatiemaand. Dat betekent dat de gehele maand staat in het teken van masturberen! Masturbatie is hartstikke leerzaam, gezond en niets om je voor te schamen. Met onze masturbatie challenge hebben we voor elke dag van de maand een leuke masturbatie-uitdaging bedacht. Victoria en Ziggy gingen de uitdaging aan en delen hun ervaring aan de hand van verschillende vlogs!

Masturbatie challenge – vlog #4

Victoria en Ziggy hebben week 4 van de challenge inmiddels achter de rug! Ook in de laatste week probeert het stel weer zoveel mogelijk uitdagingen te voltooien. Lukt het Ziggy om binnen anderhalve minuut klaar te komen en voor welke opdracht heeft hij de inloopkast van Victoria nodig? Victoria mag aan de slag met een nieuwe masturbatie techniek en krijgt de uitdaging om meerdere keren klaar te komen. Hoe vergaat het de kandidaten deze week? En hoe hebben zij de maand ervaren? Je ziet het in de vierde vlog!

Masturbatie challenge – vlog #3

Victoria en Ziggy hebben de derde week van de challenge inmiddels achter de rug! Hoeveel uitdagingen weet het koppel deze keer te voltooien? Durft Victoria het aan om met de gordijnen open te masturberen en welke opdracht doet Ziggy aan zijn pubertijd denken? Beide deelnemers vertellen ook in deze derde vlog weer heel open en eerlijk over hoe ze elke uitdaging hebben beleefd!

Masturbatie challenge – vlog #2

In de tweede week probeert Ziggy zich zo lang mogelijk in te houden en gaat Victoria aan de slag met haar bekkenbodemspieren. Durft Ziggy de challenge van dag 13 te voltooien en hoe vergaat het samen masturberen voor de spiegel? Ziggy en Victoria delen aan het eind van elke challenge open en eerlijk hun ervaring met jou!

Masturbatie challenge – vlog #1

Omdat je voor sommige opdrachten ook seksspeeltjes moet gebruiken, hebben we beide deelnemers de nodige toys opgestuurd om uit te proberen. In de eerste vlog spreken Victoria en Ziggy alvast hun verwachtingen uit en beginnen ze aan de eerste week van de challenge!

Volgende week gaat het koppel met de tweede week van de challenge aan de slag. Houd daarom deze blog en het EasyToys TV kanaal in de gaten!

Ga naar EasyToys TV

Doe jij ook mee met de masturbatie challenge?

4 reacties

  1. Jammer dat de maand alweer richting einde gaat. Ik heb heel wat vormen van masturbatie gedaan. Binnen, buiten, samen, alleen, tijdens beeldbellen, met een butplug lekker mijn prostaat masseren en langzaam aftrekken, met de gedachte dat ik weer met 2 schoonzusjes tegelijk sex had (lekker trio-tje), met foto’s van vriendinnen van mijn vrouw en vrouwelijke collega’s, meerdere keren op een dag, tot 6x op een dag. Een geluk, na mei kunnen we gewoon verder met trekken, liefst elke dag een keer, het blijft lekker.

  2. kreeg deze melding besloot hem meteen te bekijken; Vermoedelijk denk ik te moeilijk na, maar door jullie moet het deze maand wel lukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.068 keer bekeken

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar het bed in en bespreken daar de meest spannende stellingen én…
2.068 keer bekeken