Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

764 keer bekeken

VIDEO: MAD LIBS #3 STIJN WIND zijn EROTISCH VERHAAL voorgelezen door Amije van der Laan

7 mei 2021,

geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog uit ontbreken. Onze gasten vullen – zonder het verhaal te kennen – de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen moet zien te houden. Je kan wel raden dat dit een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen?

Aflevering #3 – Het Erotisch verhaal van Stijn Wind

In deze derde aflevering vult Stijn Wind (DJ Themerakisound) de ontbrekende woorden in en zijn vriendin Amije van der Laan zal het verhaal zo sensueel mogelijk voorlezen. Misschien doet het koppel nog wat inspiratie op Wil jij weten waarom Stijn zo wild wordt van knieholtes en snijtanden? Kijk dan snel de video! 

Doe ook mee!

Fan van Mad Libs? Jij kunt je eigen editie organiseren! Print onderstaande lijst uit en creëer samen jullie eigen verhaal. Houd een emmer of dweil bij de hand om waterschade aan je laminaat of houten vloer te voorkomen 😉

Download hier het formulier:
MAD LIBS DIRTY TALK #3 – Erotisch invulverhaal

Stijn zijn verhaal teruglezen?

Wil je het verhaal van Stijn nog een keer teruglezen? De dikgedrukte woorden zijn de woorden die Stijn heeft uitgekozen 😀

Ritchy is terug! En om dit te vieren heb ik vierkant uitgepakt. Ik heb wat pleisters gekocht om nieuwe dingen te ontdekken. Ik weet dat hij gek is op anale seks maar ik was altijd wat terughoudend. Maarmijn opwinding wint het van mijn onzekerheid dus ik ga er gewoon voor. Ik haalde hem op van de Efteling en in de Canta naar huis konden we onze knieholtes niet van elkaar afhouden. Het was zelfs zo erg dat de elektricien vroeg of we wilden stoppen omdat hij zich niet kon concentreren op de weg. Giechelend als tieners frummelden we stiekem nog een beetje aan elkaar maar we hielden ons in.

Eenmaal thuis kunnen we ons niet langer inhouden. De voordeur is nog niet dicht of mijn bralette is al uit. Ritchy trekt zijn broek uit over zijn schoenen en ik schop mijn laarzen zo hard uit tegen de muur dat er een stuk van het Paleis op de Dam afbrokkelt. Ik ren voor hem uit de hondenmand in waar ik mijn mankini zo hard uittrek dat ik ‘m hoor scheuren. Ik pak zijn shirt vast en trek het over zijn verstandskies en nog voor het helemaal uit is, vinden onze snijtandenelkaar. Richie tilt me op en gooit me op de dildo. “Wacht”, zeg ik en ik ga rechtop varen terwijl hij nog voor de bank staat. Terwijl ik zijn oog voorzichtig maar gretig in mijn mond neem, maak ik de veters van zijn schoenen los. “Zo, nu kunnen we. Dat geloof ik niet!”, zeg ik.

Hij klimt bovenop de Lucas en brengt zichzelf in één beweging bij zijn zwager naar binnen. Man wat had ik dit gemist! Ritchy kreunt luid en kijkt me geschrokken aan: Niet bewegen! Anders kom ik!” Ik moet stampvoeten om zijn achthoekige gezicht en ik vind het helemaal niet erg. 6 Jaar zonder vliegeren is niet niks! Ik duw hem van me af en graai onder de bank naar de schoenlepel die ik daar eerder vandaag heb verstopt. Met wat ketchup op mijn handen begin ik zijn dijbeen en zijn ringteen weg te stoppen. Na een paar seconden kijk ik hem ondeugend aan… nu ben ik aan de beurt! “Wat zeg je?!” Verbaasd kijkt hij me aan. Ritchy weet dat ik geen fan ben van goochelen en dat hij daar altijd uit de buurt moet blijven. “Wat bedoel je?” Vraagt hij geschrokken. “Vanavond wil ik dat je me anaal neemt, ik ben er klaar voor. (FLUISTER)We doen het zo nog een keertje.” Zijn ogen worden galant. Ik zie hoe zijn stijve nóg harder wordt van alleen al de gedachte. Hij begint heel voorzichtig met zijn schouder en vraagt wel 28 keer of ik het echt wil. Toen hij uiteindelijk zijn Bierviltjescollectie naar binnenbracht moest ik even wennen maar na een paar dagen schreeuw ik het uit van genot. Oh PANNENKOEK! waarom hebben we dit niet eerder gedaan?!

 

Wat vonden jullie van de derde aflevering van Mad Libs? Volgende week vrijdag zijn we alweer bij jullie terug met een nieuwe aflevering!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.074 keer bekeken

Geschreven door

In de nieuwste BedBabbels krijgen de EasyToys collega’s weer twee pikante stellingen om over te discussiëren. Zoals je gewend bent van de serie, wordt er ook weer een bijzonder seksspeeltje onder de loep genomen. Bekijk nu de nieuwe aflevering! D…
1.074 keer bekeken