It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

6.160 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema duikt in de wereld van BDSM

11 juli 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering duikt Marith in de wereld van BDSM en gaat in gesprek met Meesteres Manita. Zo worden er verschillende BDSM-speeltjes getoond en wordt uitgelegd hoe je nou het beste kan beginnen met BDSM.

BDSM staat voor Bondage en Discipline (BD), Dominantie en submissie (DS) en Sadisme/Masochisme (SM). Een afkorting dat eigenlijk staat voor veel verschillende handelingen en rollenspellen, waar bondage, machtsverhoudingen en pijnigen (of gepijnigd worden) een rol in kunnen spelen. Kan je zomaar met BDSM beginnen? En waar begin je dan mee? Welke speeltjes kan je gebruiken en waar moet je rekening mee houden als je aan BDSM wil doen? Marith gaat in gesprek met Meesteres Manita en zoekt het voor jou uit in deze aflevering van ‘Marith zoekt uit’ op EasyToys TV.

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit… de wonderen wereld van BDSM

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Sta jij open voor tantra seks of heb je er misschien al ervaring mee? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.624 keer bekeken

Geschreven door

Met BedBabbels heeft EasyToys TV alweer een nieuwe serie! In de serie duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in, waar ze aan pikante stellingen worden onderworpen. Ben jij benieuwd welke stellingen er deze aflevering aan bod kome…
1.624 keer bekeken