Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

489 keer bekeken

Video: MAD LIBS: Dirty Talk en een natte broek met Daelorian van der Kolk en Rogier Sluyter

21 mei 2021,

geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog uit ontbreken. Onze gasten vullen – zonder het verhaal te kennen – de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen moet zien te houden. Je kan wel raden dat dit een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen?

Aflevering #5 – Het Erotisch verhaal van Rogier Sluyter

In deze aflevering kan je meelachen met Daelorian van der Kolk en Rogier Sluyter. Daelorian is ontzettend knap, en werd daarom op jonge leeftijd gescout als model. Maar met het modellenleven is ze klaar. Ze gebruikt haar bereik nu om meer awareness te creëren voor mental health. Deze beauty mét brains leest in deze aflevering het erotische verhaal voor aan haar BFF Rogier Sluyter. We hopen dat Rogier een extra broek mee heeft genomen naar de set, want hij houdt het niet droog 😉

Doe ook mee!

Fan van Mad Libs? Jij kunt je eigen editie organiseren! Print onderstaande lijst uit en creëer samen jullie eigen verhaal. Houd een emmer of dweil bij de hand om waterschade aan je laminaat of houten vloer te voorkomen.

Download hier het formulier:
MAD LIBS DIRTY TALK #5 – Erotisch invulverhaal

Rogier zijn verhaal teruglezen?

Wil je het verhaal van Rogier nog een keer teruglezen? De dikgedrukte woorden zijn de woorden die hij heeft uitgekozen.

Ik smurf snel onder de douche. Op mijn hand knijp ik een dot plas. Heel rustig begin ik mijn naakte, gespierde lijf in te soppen. Beide longen gebruik ik om mijn onderbenen, vieze kuiten en mijn bovenbenen in te smeren met de naar patat geurende shampoo. Mijn vriendin staat inmiddels naast me in de douche. Ik draai me naar haar toe terwijl ik mijn vinger insop. Met mijn hockeystick duw ik mijn schaamlippen wat uit elkaar. Vervolgens laat ik mijn handen via mijn tanden naar boven glijden. Zorgvuldig masseer ik mijn 7 borsten synchroon. Ik draai me om, trek mijn billen wat uit elkaar en laat een warme waterstraal via Urk mijn bilspleet inglijden. Ik buig een beetje voorover zodat ook mijn zeep lekker nat wordt. De warme straal voelt lekker over mijn lelijke lijf.

Terwijl ik met gesloten ogen sta te genieten voel ik 2 natte, mooie handen op mijn rug. “Ik zal je rug even insmeren,” hoor ik mijn vriendin met een kleine stem zeggen. Ik zet 69 stapjes naar achteren. Het water klettert op mijn hoofd en ik sluit mijn wimpers weer. Ik voel hoe 3 hyacyntharia’s de huid van mijn rug verkennen. Ik draai me om en sta oog in oog met de teenhaarkruller. Ze drukt haar poep tegen die van mij en duwt haar tong bij me naar binnen. Haar lippen zijn zacht en warm. Haar rat, Monique Smit speelt met de mijne. Haar handen glijden van mijn tong naar mijn neus. Even raken haar puisten de zijkant van mijn beide borsten. Ik voel hoe mijn tepels erop reageren, ze worden roze. Mijn lijf wordt warm van binnen, het tintelt van het topje van mijn titty tot in mijn kruin. OAH YEAH, wat is dit lekker!

Even stop ik, ik hoor een gordeldier schildpaddengeluiden maken op de gang. We giebelen als Kim Lian als we ze voorbij horen lopen. Terwijl ik met mijn duim haar oogbal masseer, bewegen mijn 20 vingers zich steeds sneller in haar warme vagien. Zij raakt precies het goede plekje in me. Ik reageer erop door te vingeren. Ze drukt een hand tegen mijn waterkoker wanneer ze nog een tandje bijzet en me steeds steviger begint te penetreren. Het nodigt me uit om hetzelfde bij haar te doen. Sneller, steviger, natter. We stoppen met gamen en duwen onze wangen tegen elkaar. Bijna tegelijkertijd komen we klaar. Het verschilt slechts enkele secondjes.

 

Wat vonden jullie van deze aflevering van Mad Libs? Volgende week vrijdag zijn we alweer bij jullie terug met een nieuwe aflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.374 keer bekeken

Geschreven door

In de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck de leukste en beste masturbatietips voor vrouwen. Bekijk de video en ontdek hoe jij het masturberen nog aangenamer en lekkerder kunt maken !  Linda de Munck neemt in de twee…
1.374 keer bekeken