Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.032 keer bekeken

VIDEO: BedBabbels #8: “IK MOET EVEN KLAARKOMEN, TOT OVER TWEE MINUTEN”

6 december 2019,

geschreven door

De laatste aflevering van eerste seizoen! Maar niet getreurd, volgende week kan je op vrijdag alweer het tweede seizoen van BedBabbels verwachten! In een iets andere samenstelling overigens, maar dat hoor je straks wel in de video 😉 De vrouwelijke collega’s van EasyToys vormen samen een groepje en ook de mannen zijn in deze aflevering bij elkaar gezet. Bekijk de laatste aflevering snel en ontdek hoe ver de meningen uiteenlopen!

De stellingen van aflevering 8:

  • Een man hoort het voortouw te nemen in bed;
  • De beste samenstelling voor een trio is man-vrouw-vrouw.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

De We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator is een luchtdruk vibrator die de clitoris stimuleert door middel van pulserende luchtdruk golven. Het speeltje komt niet direct in contact met de clitoris, waardoor overstimulatie van dit gevoelige plekje is uitgesloten. De We-Vibe Melt is daarnaast aan te sturen met behulp van de We-Connect app, waardoor je de Melt eenvoudig kunt besturen vanaf welke locatie dan ook. Hierdoor kan je partner ook met jou meespelen!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds in groepjes van twee, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante gesprekken op! De samenstelling van de groepjes zal daarnaast per aflevering verschillen. Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, wat natuurlijk een hoop hilariteit teweeg brengt.

Wat vond jij van de laatste BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.261 keer bekeken

Geschreven door

Met ‘Daten met Marith’ presenteert EasyToys TV met trots een nieuwe reeks aan video’s met Marith Iedema. In een ongedwongen sfeer gaat Marith het gesprek aan met mooie persoonlijkheden die iets bijdragen aan de wereld van sextoys. In de eerste aflev…
1.261 keer bekeken