door NaughtyNick

VIDEO: BedBabbels #4: “KLEREN VAN IEMANDS LIJF AFRUKKEN”

1 november 2019 door NaughtyNick

Het is weer vrijdag, dus je kunt weer genieten van een nieuwe BedBabbels aflevering! De EasyToys collega’s krijgen weer een bijzonder seksspeeltje in de handen gedrukt en worden gevraagd een standpunt in te nemen op twee seksgerelateerde stellingen. Ben jij benieuwd welke stellingen er deze aflevering aan bod komen? Kijk dan snel naar de nieuwe BedBabbels!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds in groepjes van twee, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante gesprekken op! De samenstelling van de groepjes zal daarnaast per aflevering verschillen. Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, wat natuurlijk een hoop hilariteit teweeg brengt.

Hoe denk jij over de stellingen van deze aflevering? Deel je mening met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op VIDEO: BedBabbels #4: “KLEREN VAN IEMANDS LIJF AFRUKKEN”

  • Ik ben een oud-collega en ik moet zeggen, jullie hebben echt mooie sprongen gemaakt met deze serie! Leuk om naar te kijken 😁

    • Heee Kiki, wat leuk om ineens een reactie van jou tegen te komen 😀 Bedankt ook voor je compliment! Er komen nog een hoop afleveringen aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid