Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

MAD LIBS: Dirty Talk #8 Amije van der Laan maakt een héle verkeerde keuze!

11 juni 2021,

geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog uit ontbreken. Onze gasten vullen – zonder het verhaal te kennen – de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen moet zien te houden. Je kan wel raden dat dit een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen?

Aflevering #8 – Het Erotisch verhaal van Amije van der Laan

Vandaag zien we het vrolijke stel Amije van der Laan en Stijn Wind terug. Stijn leest het verhaal voor dat zijn vriendin Amije heeft ingevuld. In deze aflevering leer je drie dingen: 1- kies nooit, maar dan ook nooit de naam van een familielid als het gaat om een erotisch invulverhaal. 2- Stijn gelooft in het monster van Loch Ness en 3- het is onmogelijk om het droog te houden tijdens MADLIBS DirtyTalk!

Doe ook mee!

Fan van Mad Libs? Jij kunt je eigen editie organiseren! Print onderstaande lijst uit en creëer samen jullie eigen verhaal. Houd een emmer of dweil bij de hand om waterschade aan je laminaat of houten vloer te voorkomen.

Download hier het formulier:
MAD LIBS DIRTY TALK #8 – Erotisch invulverhaal

 

Amije haar verhaal teruglezen?

Wil je het verhaal van Amije nog een keer teruglezen? De dikgedrukte woorden zijn de woorden die zij heeft ingevuld.

Vanavond is het game night. Kelmo heeft wat vrienden uitgenodigd en ik houd me een beetje afzijdig in de hondenmand met mijn laptop. Rond een uur of 9 merk ik dat ze behoorlijk aangeschoten zijn. Ik trakteer mezelf op een rode gin tonic en ik moet bekennen dat ik het ook wel voel. Af en toe gluur ik over mijn laptop naar het grote oor van Liam Hemsworth, de beste vriend van Kelmo. Liam Hemsworth, is niet mijn type, maar het is wel een hele slimme man. Groot, gespierd, volle billen en een groene huid. Zijn gele wenkbrauwen maken hem bijna onmenselijk knap. Dat is denk ik waarom hij mijn type niet is, hij is té mooi. Om 21:35 zijn alle vrienden naar huis, alleen Liam Hemsworth, is er nog. Mijn vriend en hij kennen elkaar al 3 maanden en hij heeft me ooit verteld dat ze wel eens samen een trio hebben gehad tijdens het paddelen. Nu ze daar samen op de bank zitten kan ik er niks aan doen, maar ik moest er steeds aan denken.. een trio met mijn vriend, een koppige, knappe man, gladgeschoren, een grote bos natte krullen, atletisch maar slank gebouwd, en zijn beste vriend; de brede, ruige bad guy… No way dat kelmo dat zou willen, daar is hij veel te onrustig voor. Maar hey, een meid mag fantaseren toch? Ik besloot dat het tijd was om een beetje af te koelen dus ik vertel de heren dat ik naar even ga douchen en dan naar Barcelona ga.

Terwijl ik onder de douche sta fantaseer ik onbewust nog verder over het trio met de twee mannen die beneden op de opblaasbal zitten tot de badkamerdeur ineens opengaat. Kelmo trekt zonder wat te zeggen zijn kleren uit en stapt bij mij in de douche, masseert mijn kuit en zoent mijn lovehandles. Dan hoor ik de deur weer opengaan. Het is Liam Hemsworth! Hij blijft 1 uur staan en bekijkt mij vanaf mijn tieten tot mijn ballen, mijn pink, mijn duim en hij laat zijn blik hangen bij mijn scheermes. We kijken elkaar lang aan. Pas na 2 seconden – wat lijkt op minuten- haal ik weer adem en besef me wat er gebeurt. Liam Hemsworth, komt springend langzaam naar ons toe terwijl hij zich uitkleedt. Ik kijk mijn Kangaroe Yolanthe Kabau van Kasbergen vragend aan en hij knikt en gaat de fiets op slot doen. Dan duwt hij me langzaam richting Kelmo, die inmiddels naast ons is gaan staan. Dit gaat gewoon echt gebeuren! Als Liam Hemsworth, zijn lippen de mijne raken krijg ik een schok door mijn hele elleboog. Ik voel hoe ik direct ontzettend nat word. Na de korte, maar intense kus knielt Liam Hemsworth, voor mij neer en zet mijn linker voet op zijn gespierde schouder en begint gretig met me te puzzelen. Ondertussen komt Kelmo achter me staan en terwijl hij zich langzaam bij mij naar binnen brengt denk ik Deed het pijn toen je uit de hemel viel? Want je bent een engel. Is dit het monster van Loch Ness?

 

Wat vonden jullie van deze aflevering van Mad Libs? Volgende week vrijdag zijn we alweer bij jullie terug met een nieuwe aflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een groots viergangendiner, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker chocolade centraal en verwerken wij deze in dit overheerlijke nagerecht….
545 keer bekeken