Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

620 keer bekeken

VIDEO: MAD LIBS: Dirty Talk #2 Het Erotisch verhaal van Koen Kardashian

30 april 2021,

geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel, Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar nog enkele woorden uit ontbreken. Onze gasten vullen – zonder het verhaal te kennen – de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen de mond moet zien te houden.

Aflevering #2 – Het Erotisch verhaal van Koen KardashianVandaag plaatst presentator en zanger Koen Kardashian de woorden in het verhaal, waarna actrice, presentatrice, influencer en voormalig Bachelorette Gaby Blaaser het verhaal op haar zwoelst voor zal lezen. Of Koen het droog kan houden? Dat zie je in deze tweede aflevering van Dirty Talk!

Doe ook mee!

Fan van Mad Libs? Jij kunt je eigen editie organiseren! Print onderstaande lijst uit en creëer samen jullie eigen verhaal. Houd een emmer of dweil bij de hand om waterschade aan je laminaat of houten vloer te voorkomen 😉

Download hier het formulier:
MAD LIBS DIRTY TALK #2 – Erotisch invulverhaal

Koen zijn verhaal teruglezen?

Wil je het verhaal van Koen nog een keer teruglezen? De dikgedrukte woorden zijn de woorden die Koen heeft uitgekozen 😀

Toe dan, klik maar! ▼

Van Rotterdam naar New York bestudeer ik de soixante neuf rijpe vrouwen terwijl ik verder vertel over mijn ervaring bij het Festival. Ik haal een roze Amsterdamse paal tevoorschijn. Iets dat hun aandacht trekt. “Hoe lang denken jullie dat deze stimulator is?” Gaby en mijn niffo kijken verbaasd met pretoogjes van de Champagné. “55 centimeter! Nee 5!”, gilt de buurman. De vrouwen roepen allerlei getallen door elkaar en door de meligheid zijn ze niet stil te krijgen. Dan til ik mijn jarratels op net over mijn penis, waardoor ze mijn waanzinnige en heerlijke poes zien. In één keer vallen de vrouwen stil. Gaby, lijkt verbaasd te zijn door dat ik geen zijden lingerie aan heb. Beyoncé kijkt weer ontzettend geil naar me en de temeijer verslikt zich bijna in een slok glijmiddel. Ik lach ondeugend naar de soixante neuf vrouwen. Zo zien ze goed hoe kletsnat mijn strakke jonge bereklauw is. Gaby bloost meteen al en de buurman kijkt heel voorzichtig. Beyoncé zangeres kijkt verlangend naar mijn gigantische berenklauw.

Ik kijk ze even aan en sluit dan mijn broekrits. Met mijn handen trek ik mijn Filet Mignon en laat dan mijn hand langzaam een weg naar beneden vinden…Het Amsterdams paaltje wordt meteen pittig wanneer het mijn voeten raakt en glijdt ook zo naar binnen… Ik duw het speeltje diep in mijn kluisje, fluit zachtjes en open mijn ogen langzaam. De soixante neuf vrouwen kijken zwoel en ik zie dat Gaby en de buurman zelfs vrij blauw zijn geworden! Ik kijk ondeugend naar de vrouwen en geef Beyoncé de afstandsbediening van het roze Amsterdamse paaltje. Beyoncé kan niet wachten om dit ding aan te zetten en binnen no-time trilt dit speeltje diep in mijn deurmat! De trillingen voelen meteen pijnlijk! Ik kontvinger mijn klitje met mijn jarratel omhoog en lik mijn gouden horloge af wanneer ik naar Maastricht ga.

Laat je likken!”, kreun ik en de trillingen worden meteen harder en sneller. Mijn blik raakt even die van de buurman, en mijn ogen zakken naar haar volle inkijk en grote knieën. “Jullie maken mij zo chagrijnigLaat je likken!”, fluister ik.

Wat vonden jullie van de tweede aflevering van Mad Libs? Volgende week vrijdag zijn we alweer bij jullie terug met een nieuwe aflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

409 keer bekeken

Geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog…
409 keer bekeken