Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.953 keer bekeken

VIDEO: Zo doe je HET #4 De beste vibrator voor vrouwen uitgelegd door Linda De Munck

26 mei 2019,

geschreven door

In deze vierde aflevering van ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munch de leukste en beste vibrators voor vrouwen. Je moet goed opletten bij het aanschaffen van een vibrator, het aanbod is groots en veelzijdig en je raakt zo de weg kwijt. Hoog tijd om dit met jou te bespreken!

Linda de Munch bespreekt in deze vierde aflevering van ‘Zo doe je HET’ de leukste en beste vibrators voor vrouwen, maar ook de beste tips om jouw vibrator te kiezen. Bekijk de video en kom erachter welk seksspeeltje het beste bij jou past!

Over de serie ‘Zo doe je HET’

In ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck onder andere de beste aftrektips voor mannen, hoe je als vrouw moet vingeren en komen de beste seksspeeltjes voor mannen en vrouwen van dit moment aan bod. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Nieuwsgierig naar meer leuke video’s over seks en seksspeeltjes? Volg EasyToys TV hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

558 keer bekeken

Geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. G…
558 keer bekeken