Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.435 keer bekeken

VIDEO: Marith legt uit…Marith Iedema vertelt je alles over trio’s!

6 september 2019,

geschreven door

In deze vierde aflevering van ‘Marith legt uit’ vertelt Marith alles wat je moet weten over trio’s. Waar moet je rekening houden, wat zijn de opties en wat moet je voorafgaand aan je trio met elkaar afspreken? De antwoorden krijg je van Marith in deze aflevering!

Samen met je geliefde experimenteren is de manier om jullie relatie gezond en spannend te houden! Zo kan je een keer een samen een seksspeeltje uitproberen, of je voorzichtig samen met BDSM experimenteren. Maar het kan ook dat jullie samen fantaseren over een trio. Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een trio te hebben? Marith vertelt je in deze video precies waar je rekening mee moet houden en hoe jullie samen naar jullie eerste trio kunnen toewerken!

Over de serie ‘Marith legt uit’

In deze nieuwe serie van EasyToys TV gaat Marith Iedema in op verschillende seksgerelateerde zaken zoals sexting, trio’s en partnerruil. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Heb jij al een keer een trio gehad? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

478 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
478 keer bekeken