It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.465 keer bekeken

VIDEO: Marith legt uit…Marith Iedema vertelt je alles over trio’s!

6 september 2019,

geschreven door

In deze vierde aflevering van ‘Marith legt uit’ vertelt Marith alles wat je moet weten over trio’s. Waar moet je rekening houden, wat zijn de opties en wat moet je voorafgaand aan je trio met elkaar afspreken? De antwoorden krijg je van Marith in deze aflevering!

Samen met je geliefde experimenteren is de manier om jullie relatie gezond en spannend te houden! Zo kan je een keer een samen een seksspeeltje uitproberen, of je voorzichtig samen met BDSM experimenteren. Maar het kan ook dat jullie samen fantaseren over een trio. Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een trio te hebben? Marith vertelt je in deze video precies waar je rekening mee moet houden en hoe jullie samen naar jullie eerste trio kunnen toewerken!

Over de serie ‘Marith legt uit’

In deze nieuwe serie van EasyToys TV gaat Marith Iedema in op verschillende seksgerelateerde zaken zoals sexting, trio’s en partnerruil. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Heb jij al een keer een trio gehad? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.543 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij op zoek naar nieuwe ervaringen? Of sta je aan het begin van jouw seksuele reis? Iedere donderdag gaat Julia Sinning voor jou in gesprek met verschillende experts op het gebied van seksualiteit en seksueel welzijn. Kortom: de seksuele voorlich…
1.543 keer bekeken