Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

971 keer bekeken

NIEUW! De EasyToys Podcast

2 juli 2021,

geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier is de EasyToys Podcast zonder naam (voor nu! 😉 )

Over de eerste aflevering

Tijdens de eerste aflevering hebben Daan en Suus het over seksuele voorlichting. Wat vinden zij van de seksuele voorlichting anno nu? Hoe hebben Daan en Suus zelf hun seksuele voorlichting ervaren? En wat zouden ze zelf anders doen? Daarnaast hebben wij het ook over fetisjen. Wat vinden Daan en Suus van seksuele opwinding door bijvoorbeeld sokken? Je hoort het in de eerste aflevering.

Over de Hosts

Meet Daan! Daan is 25 jaar en woont in de stad Groningen. In 2019 startte hij zijn YouTube kanaal onder de naam Creffie en met bijna 50K abonnees is hij een groot succes onder de Nederlandse YouTubers. Je kan Daan hier volgen op Instagram.

 

 

Suus is net als haar co-host ook 25 jaar en woonachtig in Groningen. In 2020 startte ze als Content Creator bij EasyToys en sindsdien maakt ze toffe content op TikTok en Instagram waarbij ze vermakende en educatieve video’s post rondom het onderwerp seks. Je kan Suus hier volgen op Instagram.

Help jij ons aan een naam?!

Standpunt 69 werd keihard afgekeurd, dus wij zijn nog op zoek naar een leuke naam voor de podcast. Heb jij de pérfecte naam? Laat de naam dan achter in de mailbox van podcast@easytoys.nl of laat hieronder een berichtje achter.


Wat vind jij van de eerste aflevering van deze nieuwe podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.776 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden! Vrouwen komen gemiddeld minder snel klaar dan mannen. Waar de heren alleen h…
5.776 keer bekeken