Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.387 keer bekeken

VIDEO: Zo doe je HET #2 Masturbatietips voor vrouwen uitgelegd door Linda De Munck

12 mei 2019,

geschreven door

In de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck de leukste en beste masturbatietips voor vrouwen. Bekijk de video en ontdek hoe jij het masturberen nog aangenamer en lekkerder kunt maken ! 

Linda de Munck neemt in de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ de beste en leukste masturbatietechnieken voor vrouwen met je door. Pak je notitieboekje er maar bij en let goed op, want deze tips kunnen jouw solo-momentjes net even iets intenser te maken!

Over de serie ‘Zo doe je HET’

In ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck onder andere de beste aftrektips voor mannen, hoe je als vrouw moet vingeren en komen de beste seksspeeltjes voor mannen en vrouwen van dit moment aan bod. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Nieuwsgierig naar meer leuke video’s over seks en seksspeeltjes? Volg EasyToys TV hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. Daarom hebben wij een nieuwe serie in samenwerking met Linda de Munck het leven in geblazen. In Linda’s Love Lounge bespreekt ze samen met een bekende gast over alle aspecten die in de l…
1.146 keer bekeken