It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.437 keer bekeken

VIDEO: Zo doe je HET #2 Masturbatietips voor vrouwen uitgelegd door Linda De Munck

12 mei 2019,

geschreven door

In de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck de leukste en beste masturbatietips voor vrouwen. Bekijk de video en ontdek hoe jij het masturberen nog aangenamer en lekkerder kunt maken ! 

Linda de Munck neemt in de tweede aflevering van ‘Zo doe je HET’ de beste en leukste masturbatietechnieken voor vrouwen met je door. Pak je notitieboekje er maar bij en let goed op, want deze tips kunnen jouw solo-momentjes net even iets intenser te maken!

Over de serie ‘Zo doe je HET’

In ‘Zo doe je HET’ bespreekt Linda de Munck onder andere de beste aftrektips voor mannen, hoe je als vrouw moet vingeren en komen de beste seksspeeltjes voor mannen en vrouwen van dit moment aan bod. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Nieuwsgierig naar meer leuke video’s over seks en seksspeeltjes? Volg EasyToys TV hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.462 keer bekeken

Geschreven door

BedBabbels is terug met een nieuw seizoen en vandaag is het alweer tijd voor de tweede aflevering! We hebben vijf nieuwe collega’s gevonden die samen met de ervaren Roy weer de leukste, spannendste en grappigste stellingen voor je gaan beantwoorden. …
1.462 keer bekeken
1.012 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
1.012 keer bekeken