Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.443 keer bekeken

Hoe geef ik een prostaatmassage? | Seksles #7

24 april 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Niet alle mannen worden enthousiast van het idee aan een prostaatmassage. Ze vinden het vies of zijn bang dat het pijn doet. Andere mannen vinden penetratie weer iets dat voor vrouwen of homoseksuele mannen is. Een gemiste kans. Door de man zijn prostaat te masseren, kan hij een geweldige sensatie en hoogtepunt ervaren. Marith vertelt je hoe je de prostaat kan vinden en op welke manieren jij zijn P-spot het best kunt stimuleren!

Prostaatmassage

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

  1. anaal douche niet te vaak gebruiken
    de pop Angelo? zijn vriendin heet zeker Angeline of LOLA
    YES easyglide… die gebruik ik het meest werkt perfect!
    DANK JE WEL voor deze goede uitleg Marith! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.851 keer bekeken

Geschreven door

In BedBabbels duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in! Hier worden ze vervolgens aan pikante stellingen onderworpen. De stellingen leveren de meest heerlijke gesprekken over seks op! Aan het eind van de aflevering krijgt het ge…
1.851 keer bekeken