It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

3.253 keer bekeken

De voordelen van erotische spelletjes | Seksles #10

12 juni 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Willen jullie wat meer spanning in de slaapkamer? Een erotisch spel kan helpen om elkaars fantasieën en wensen op het gebied van seks te (her)ontdekken. Maar je kunt ook samen een fantasie uitdragen door middel van een rollenspel of bepaalde attributen toevoegen aan jullie vrijpartij. Marith geeft in deze aflevering de beste tips voor een spannender seksleven!

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

  1. Mijn vriend vind het leuk als ik een dominant zou zijn maar ik heb dat niet zo in mee en weet ook niet hoe ik dat moet doen en wat ik dan het beste kan zeggen. Heb het weleens geprobeerd maar ga altijd lachen en dat is dus eigenlijk niet de bedoeling. Heb je misschien wat tips hoe ik dat het beste kan aanpakken

    1. Hoi Marga,

      Bedankt voor je vraag! Ik denk dat het altijd goed om dicht bij jezelf te blijven. Probeer daarom eerst dingen uit die binnen jouw comfortzone passen. Probeer bijvoorbeeld eerst een keer de leiding te nemen door hem te blinddoeken of hem vast te maken met boeien. Wanneer hij niks kan zien, zal jij de leiding moeten nemen en kan je misschien wennen aan een iets dominantere rol in de slaapkamer. Als dit bevalt kunnen jullie samen kijken wat jullie eventueel nog meer in het spel kunnen betrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een groots viergangendiner, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker chocolade centraal en verwerken wij deze in dit overheerlijke nagerecht….
551 keer bekeken