Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

VIDEO: EasyToys op bezoek bij… de Huishoudbeurs 2019

27 februari 2019,

geschreven door

Afgelopen week was EasyToys TV aanwezig bij de Huishoudbeurs 2019. Het thema van de Huishoudbeurs was liefde én lust. Dat maakt het natuurlijk voor ons extra interessant. Wij bezochten de verschillende stands, maar natuurlijk werd onze eigen EasyToys-stand niet overgeslagen. Wij waagden onder andere een gokje aan het Spin & Win-rad. 

In deze eerste aflevering van Easytoys op bezoek bij… gaat onze eigen Joëlle de Huishoudbeurs op met de vraag: “Wat versta jij onder lust?”.

Over de serie ‘EasyToys op bezoek bij’

In ‘EasyToys op bezoek bij’ wordt de kijker meegenomen naar een evenement, beurs of festival. EasyToys wil graag weten hoe verschillend er in Nederland over seks-gerelateerde zaken wordt gedacht en onderzoekt dit door in gesprek te gaan met de bezoekers van het evenement of festival.

Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar wat jij onder lust verstaat. Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.657 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord t…
1.657 keer bekeken