It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.992 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema en het vrouwelijk orgasme

8 mei 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering gaat Marith uitzoeken hoe zit met het vrouwelijk orgasme. Zo gaat ze in gesprek met Laura Hiddinga, schrijfster van het boek ‘Kom je ook?’, over de 13 verschillende orgasmes die een vrouw zou kunnen ervaren. Ook vraagt ze aan onze eigen seksuoloog Talitha hoe het nou écht zit met dat vrouwelijk orgasme.

Want welke weg heeft het vrouwelijk orgasme gedurende de geschiedenis bewandeld? Was het orgasme altijd al een uiting van seksueel genot? En kan een vrouw écht klaarkomen via de keel? Je ziet het allemaal in deze reportage van EasyToys TV!

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit… Het vrouwelijk orgasme

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Wat zijn jullie ervaringen met het vrouwelijk orgasme? Kan jij op meerdere manieren klaarkomen, of is het nog een zoektocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

294 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
294 keer bekeken