Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.817 keer bekeken

VIDEO: Linda’s Love Lounge #9 met Luna Climaximaal (sextoy reviewer)

28 augustus 2020,

geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In aflevering 9 bespreekt Linda samen met professioneel sextoy tester Luna Climaximaal over de liefde voor toys.

Deze week is professioneel toytester Luna Climaximaal te gast bij Linda. Luna test al meer dan twintig jaar seksspeeltjes en zegt naar schatting zo’n 1200 toys getest te hebben! Toch heeft Luna van al die 1200 speeltjes wel een top 3. Dit is de Njoy Pure Wand, de pulsators van Funfactory en de toys van ons eigen merk Bloom. In de video bespreekt ze haar werk als toytester, hoe haar buitenwereld er mee om gaat en vooral haar liefde voor toys.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Wat is het meest romantische wat jij ooit hebt gedaan? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

  1. Ik heb laatst n prostaat stimulator bij jullie gekocht en ik wist niet wat ik meemaakte ik kreeg de orgasme van me leven en nu wil ik meer ben nieuwsgierig geworden en wil met meer speeltjes uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.833 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord t…
1.833 keer bekeken