Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

MAD LIBS: Dirty Talk #10 DAELORIAN VAN DER KOLK haar EROTISCH VERHAAL met ROGIER SLUYTER

25 juni 2021,

geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog uit ontbreken. Onze gasten vullen – zonder het verhaal te kennen – de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen moet zien te houden. Je kan wel raden dat dit een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen?

Aflevering #10 – Het Erotisch verhaal van Daelorian

Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan deze geweldige serie In deze laatste aflevering kan je weer kijken naar Daelorian van der Kolk en haar goede vriend Rogier Sluyter. Zij zorgen voor een extra spetterende laatste aflevering! Het verhaal van Daeolorian lijkt haast wel kunst, zo bizar is het. Wil jij weten waarom er een giraffe over een rug loopt? Kijk dan heel snel de video en try not to laugh!

Doe ook mee!

Fan van Mad Libs? Jij kunt je eigen editie organiseren! Print onderstaande lijst uit en creëer samen jullie eigen verhaal. Houd een emmer of dweil bij de hand om waterschade aan je laminaat of houten vloer te voorkomen.

Download hier het formulier:
MAD LIBS DIRTY TALK #10 – Erotisch invulverhaal

Het verhaal van Daelorian teruglezen?

Wil je het verhaal van Janice nog een keer teruglezen? De dikgedrukte woorden zijn de woorden die zij heeft ingevuld.

We zien elkaar pas weer als hij ’s avonds naast mij op de koelkast kruipt. Als ik zijn dooie lijf tegen me aan voel krijg ik het heet. Ik ben zó kwaad op hem. Ik zit vol frustratie en die frustratie moet eruit! Ik klim bovenop hem en kijk hem achterdochtig aan. “POEP!”, zeg ik en ik grijp zijn nog slappe arm stevig vast. Hij schrikt ervan, maar zijn arm reageert er direct op. Ik trek hem over zijn onderbroek af, meer moeite verdient hij nu niet. Als hij volledig hard is gebaar ik dat hij zijn Gerard Joling Glitterjas uit moet trekken. Als hij dat gedaan heeft laat ik mezelf soepel over hem heen glijden. Als zijn volledige lengte van bijna 7 hectometer in mij zit grijp ik zijn nek vast. “Laat me sprinten” beveel ik hem. Hij trekt mijn neus over zich heen en terwijl hij mijn krultang kust stoot hij snel en krachtig. Ik vind het heerlijk, maar ik wil meer. “AAH”, schreeuw ik. Ries gaat harder, maar het is me nog niet hard genoeg. “Ik wil meer Ries! Ik wil je alle hoeken van de WC zien!”.

Hij pakt me bij mijn oorlel en duwt me zo van hem af. Zonder wat te zeggen grijpt hij wat uit de Kelder terwijl hij nog steeds mijn keel vast heeft met zijn andere hand. Hij zoent me hard en draait me om. Met twee vingers pakt hij mijn beide tenen en ik voel dat hij ze boeit met een springtouw. Dan pakt hij mijn linker enkel en deze maakt hij vast aan het linker uiteinde van het raam. Hij doet hetzelfde met mijn rechter enkel. Ik kan geen kant op. Mijn benen zijn wijd gespreid en mijn handen zijn achter mijn rug gebonden. Ruw drukt hij 2,5 tepels bij me naar binnen en masseert tegelijkertijd mijn stiefbroer. Dan brengt hij zijn hoofd naar mijn mond en duwt het ver naar binnen. Zo ver dat ik ervan moet douchen, maar dat vind ik niet erg. Terwijl zijn hoofd nog in mijn mond zitten duwt hij zichzelf bij me naar binnen. Langzaam. Meter voor meter voel ik hoe zijn volledige lengte bij me naar binnen glijdt. Hij haalt zijn hoofd uit mijn mond en duwt mijn gezicht in de bruidstaart

Hij weet niet zeker hoe ver hij kan gaan dus ik vertrouw hem. Hij stoot zo ontzettend hard dat het bed keihard tegen de Eiffeltoren knalt bij elke beweging. Ik hoor de foto van mijn hond aan de muur trillen. Net op het moment dat ik echt bijna geen lucht meer krijg laat hij zijn grip los. Ik haal diep adem en kom op dat moment intens klaar. Maar Ries is nog niet klaar met me. Zingend, hijgend, verschuild gaat hij nog op me tekeer tot ik een giraffe over mijn rug voel lopen. Hij maakt de boeien van mijn enkels los, draait me om en duwt zijn linkerbil in mijn mond. “Stop nu pop!”, beveelt hij mij nu. Gehoorzaam lik ik hem volledig schoon. We kijken elkaar aan. “Je bent een koekenbakker. Maar ik houd van je” zeg ik. “Dat weet ik, zegt hij. “Het spijt me. Je bent alles wat ik wil”. Hij kust me zacht op mijn wang en in zijn armen van ik in slaap en droom ik nog heerlijk over de zeven dwergen.

Wat vonden jullie van de serie MadLibs Dirty Talk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.639 keer bekeken

Geschreven door

De derde aflevering van BedBabbels is een feit! Ook deze keer krijgen de – inmiddels bekende – EasyToys collega’s weer twee seks-stellingen voor hun kiezen. Ben jij benieuwd welke stellingen er deze aflevering aan bod komen en welk seksspeeltje bespr…
1.639 keer bekeken