It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

701 keer bekeken

VIDEO: Sexy Jenga #2: “Geef je partner een lapdance!”

22 november 2020,

geschreven door

Heb jij niks te doen op deze sombere zondag? Niet getreurd, want wij zijn bij EasyToys TV goed voorbereid op de koude en donkere dagen. In de nieuwe YouTube-serie ‘Sexy Jenga’ strijden twee volkomen vreemden tegen elkaar tijdens het welbekende spelletje Jenga en gaan zij een sexy en ietwat ongemakkelijke middag tegemoet. 

Sexy Jenga

Zondag is spelletjesdag! Het bekende spel Jenga is dan ook een groot favoriet van velen. Maar waarom zou je het tijdens deze koude periode niet wat warmer maken door dit spelletje een beetje op te spicen? In de tweede aflevering spelen Chester en Sophia deze hete game met elkaar. Op basis van hun eerste indruk geven de twee vrijgezellen elkaar een cijfer. Verandert het cijfer na afloop van het spel? Wat voor opdrachten moeten de kandidaten doen? Check het in de eerste aflevering!

EasyToysTV

Naast deze spannende game vind je op EasyToysTV nog veel meer leuke video’s. Allerlei inspiratie voor een beter seksleven komt voorbij. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, sextalk met onze collega’s, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Wat vind jij van deze nieuwe serie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

297 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze editie was Marith Iedema te gast namens EasyToys en ook Mr. Polska wie verteld over zijn sekservaring in de Efteling! Tom van der Weerd en Bram Krikke …
297 keer bekeken