Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.225 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema in gesprek met Second Love

14 juni 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering gaat Marith in gesprek met Eric Drost van Second Love. Hij is de eigenaar van het welbekende platform waarop men een liefde kan zoeken naast zijn of haar huidige relatie.

Waarom geen mensen vreemd? En is het mogelijk om geoorloofd vreemd te gaan? Er zijn steeds meer mensen die online de aandacht of hun geluk zoeken wat ze thuis missen en hier is bijvoorbeeld Second Love een uitstekend platform voor. De oprichter hiervan, Eric Drost, vertelt ons wat mensen zoeken en bepaalde redenen waarom ze een profiel hebben aangemaakt op Second Love.

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Zou jij je aanmelden bij een site zoals Second Love? Of heb je al een account op een site zoals deze?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

673 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze aflevering is Yukim Kempees te gast en hij vertelt over zijn wilde seksleven, met onder andere enkele BN’ers! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten d…
673 keer bekeken