NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.192 keer bekeken

VIDEO: Bedweters #5 “IK HEB EEN LIJSTJE BIJGEHOUDEN VAN IEDEREEN WAARMEE IK SEKS HEB GEHAD”

30 augustus 2019,

geschreven door

Inmiddels zijn we alweer bij de vijfde en tevens laatste aflevering van Bedweters beland! In de laatste aflevering hebben de vragen betrekking op BDSM en fetisjes. Wie van de presentatoren weet deze ronde de meeste vragen goed te beantwoorden en wie moet de meeste shotjes drinken? Kijk snel naar de de ontknoping van ‘Bedweters’!

EasyToys TV presenteert: Bedweters aflevering #5

Over de serie ‘Bedweters’

Iedere week strijden presentatoren Linda en Joëlle tegen elkaar om de ‘Bedweter van de week’ te worden. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Linda en Joëlle stellen elkaar om de beurten vragen over dit thema. Weet iemand het antwoord niet of wordt de vraag fout beantwoord, dan moet er aan het rad gedraaid worden. Het rad bepaalt vervolgens of er een shotje gedronken moet worden of dat iemand een persoonlijk slaapkamergeheim moet delen. Spannend!!

Wat vond jij van de serie Bedweters en wil jij graag een tweede seizoen zien? Deel je enthousiasme met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

698 keer bekeken

Geschreven door

EasyToys TV is op bezoek geweest bij de TT Assen! Onze presentatoren Roy en Joëlle zijn de straten en campings in Assen langsgegaan met één simpele vraag: ‘Wanneer hebben de TT bezoekers voor het laatst seks gehad?’ De antwoorden liepen erg uiteen…
698 keer bekeken