door NaughtyNick

Vragen over (jouw) sextoys? Megan behandelt jouw vragen in een Q&A video!

29 mei 2021 door NaughtyNick

Elke zichzelf respecterende Solo PLAYer heeft wel eens een seksspeeltje geprobeerd of zelfs meerdere in zijn nachtkastje liggen, toch? Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe toy, maar weet je door het overweldigende aanbod niet goed waar je moet zoeken. Ook kunnen we ons ook goed voorstellen dat je vragen hebt over de werking of het reinigen van je favoriete toy. Onze toy specialist Megan helpt je graag verder op weg!

UPJE ☝🏼☝🏼☝🏼:

Was je net iets te laat met het insturen van je vraag voor Megan? Wees niet getreurd! In de toekomst willen we vaker gebruik maken van Megan haar expertise en video’s opnemen waar andere mensen misschien ook iets aan kunnen hebben 🙂 Daarnaast kan je natuurlijk altijd bij ons terecht met jouw toy gerelateerde vragen! Blijf je vragen daarom aan ons stellen en tot de volgende Q&A video.

Megan haar antwoord op jullie vragen:

Ivonne:

“Hoe kun je het beste de Njoy Pure Wand leren kennen ontdekken en toepassen? Ik hoor er best veel goede verhalen over maar weet niet zo goed hoe ik hem moet gebruiken.”

Andre:

“Ik zoek een seksspeeltje wat te vergelijken is met orale seks.
Welke aankoop kan ik dan het beste doen?”

B:

“Hoe kan ik mijn masturbator het beste schoonmaken na gebruik?”

Stel je vraag aan onze sextoy specialist Megan!

In het kader van SOLO PLAY neemt onze toy specialist Megan jou mee in de wondere wereld van toys en geeft ze antwoord op al jouw toy gerelateerde vragen. Hoe maak je jouw favoriete speeltje het beste schoon, wat is het verschil tussen vibrator nummer A en vibrator nummer B of met welke opzetstukken kan ik mijn toy uitbreiden? Geen vraag is te gek!

Maak gebruik van Megan haar expertise en stuur jouw vraag voor 28 mei in. De meest gestelde vragen* zullen in de video behandeld worden. Megan haar Sextoy Q&A is vanaf dit weekend terug te vinden op ons magazine! Houd je pen en kladblok bij de hand 😉

* = Het kan zijn dat jouw vraag niet aan bod komt in de video. De niet behandelde vragen zullen we middels een reactie van een zo’n passend mogelijk antwoord voorzien.

Heb jij een toy gerelateerde vraag voor Megan? Deel hem met ons hieronder in een reactie en misschien wordt jouw vraag wel in haar video beantwoord!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op Vragen over (jouw) sextoys? Megan behandelt jouw vragen in een Q&A video!

 • Hallo!

  Ik wil ook heel graag iets in deze sector gaan doen. Ik weet alleen niet goed welke kant ik op moet.
  Hoe word je nu eigenlijk sextoy specialist?

  Groetjes!

 • Hoi

  hoe kun je het beste de Njoy Pure Wand leren kennen ontdekken en toepassen? Ik hoor er best veel goede verhalen over maar weet niet zo goed hoe ik hem moet gebruiken

 • Bestaat er een sector om jezelf te bellen ik zoek er al zo lang naar ik ben alleen en dat vond ik toch zo zalig ik kan daar echt van genieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid