It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

35.870 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema met EasyToys TV op bezoek bij Wasteland

17 april 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert, in samenwerking met Marith Iedema, het nieuwe programma ‘Marith zoekt uit’. In deze eerste aflevering neemt Marith je mee in de spannende wereld van de fetisj, vrije expressie en de bijzondere clubscene van Wasteland.

Want wat maakt één van de grootste fetisjfeesten van Europa nou zo bijzonder en wat motiveert mensen om naar Wasteland te komen? Wat is een doorbitch en waarom is de dresscode zo belangrijk? Je ziet het allemaal in deze speciale reportage van EasyToys TV, waarin Marith op zoek gaat naar de bijzondere verhalen van Wasteland en haar bezoekers.

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit… Wasteland

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Zou jij een bezoek brengen aan een fetisj feest als Wasteland? Of droom je er stiekem van om er heen te gaan?

6 reacties

  1. Zeker wil ik dat ervaren. Samen met mn vriendin. Lijkt me cool om een keer mee te maken. Live life to the fullest, right?
    Gr Nicky

  2. Ik heb me er nooit echt een voorstelling bij kunnen maken wat er nu precies gebeurt bij feesten zoals Wasteland. Ik heb het gevoel na het zien van deze reportage dat het nog best wel meevalt en dat je niets overkomt zonder dat je dat wilt (was toch een ding waar ik me zorgen over maakte). Wat ik fijn vind om te zien is dat hier een beeld geschetst wordt waar meer mensen zich in kunnen vinden dan ik voorheen had kunnen dromen. Ik schaar me dus bij degenen die er stiekem over dromen…

  3. Wat een geweldige video! Ik ben ooit jaaaaren geleden wel eens naar Wasteland geweest. Ik vind het jammer dat het gezinsleven mij nu enigszins remt om er weer heen te gaan, maar ik wil er stiekem wel weer naartoe. Toch maar eens proberen om mijn man te overtuigen haha. Als trouwe lezer van jullie blog vind ik Marith Iedema echt een geweldige aanwinst. Ga zo door!

  4. weet je ik ben zo blij dat ik deze site heb gevonden
    ik vind eerlijk betrouwbaar over erotiek ik ben al een tijdje
    benieuwd ernaar maar het is nogal lastig nu ik maagd eb frutsetrend en ik word zaterdag 28 wat zou ik graag zoon feest willen bezoeken naar het bekijken van dit filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.822 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden! De G-spot is een geribbeld, sponsachtige stukje weefsel op zo’n 3 cm diept…
5.822 keer bekeken