Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.075 keer bekeken

VIDEO: Bedweters #1 “MIJN ONTMAAGDING WAS ZONDER CONDOOM!”

2 augustus 2019,

geschreven door

EasyToys TV is weer een nieuw programma rijker! Bedweters wordt gepresenteerd door onze eigen Joëlle en Linda de Munck. De twee presentatoren strijden in deze serie tegen elkaar om de felbegeerde titel ‘Bedweter van de week’ te verdienen. Wie weet er het meest over seks en wie moet de meeste shotjes drinken? Je ziet het in de eerste aflevering van ‘Bedweters’!

EasyToys TV presenteert: Bedweters aflevering #1

Over de serie ‘Bedweters’

Iedere week strijden presentatoren Linda en Joëlle tegen elkaar om de ‘Bedweter van de week’ te worden. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Linda en Joëlle stellen elkaar om de beurten vragen over dit thema. Weet iemand het antwoord niet of wordt de vraag fout beantwoord, dan moet er aan het rad gedraaid worden. Het rad bepaalt vervolgens of er een shotje gedronken moet worden of dat iemand een persoonlijk slaapkamergeheim moet delen. Spannend!!

Wat vond jij van de eerste aflevering van Bedweters? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In aflevering 8 bespreekt Linda samen met model …
1.015 keer bekeken