Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.097 keer bekeken

VIDEO: Bedweters #2 “IK WAS ALTIJD BEZIG MET TRIO’S”

9 augustus 2019,

geschreven door

Iedere week strijden Joëlle en Linda de Munck tegen elkaar om de felbegeerde titel ‘Bedweter van de week’. Deze week staat het thema ‘lichaam’ centraal. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden en wie moet dit keer de meeste shotjes drinken? Je ziet het in deze tweede aflevering van ‘Bedweters’!

EasyToys TV presenteert: Bedweters aflevering #2

Over de serie ‘Bedweters’

Iedere week strijden presentatoren Linda en Joëlle tegen elkaar om de ‘Bedweter van de week’  te worden. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Linda en Joëlle stellen elkaar om de beurten vragen over dit thema. Weet iemand het antwoord niet of wordt de vraag fout beantwoord, dan moet er aan het rad gedraaid worden. Het rad bepaalt vervolgens of er een shotje gedronken moet worden of dat iemand een persoonlijk slaapkamergeheim moet delen. Spannend!!

Wat vond jij van de deze aflevering van Bedweters? Deel het met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

  1. Als man zijnde vind ik sperma toch zo lekker, is dat gek of hoe zit dat? Ik slik mijn sperma al vanaf mij 13e heerlijk en soms ook van anderen mannen hoor.

  2. Hallo geile rakkers,

    Misschien ben ik wel niet helemaal in orde maar ik wordt ontzettend geil als ik een vrouw stoned leg te neuken in een speciale positie zo dat ik weer door een vent of shemail geneukt kan worden, gek of niet ik wordt daar zo enorm hot van. Zijn er mensen die dit ook ervaren hebben?

    Smoothy69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.517 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij op zoek naar nieuwe ervaringen? Of sta je aan het begin van jouw seksuele reis? Iedere donderdag gaat Julia Sinning voor jou in gesprek met verschillende experts op het gebied van seksualiteit en seksueel welzijn. Kortom: de seksuele voorlich…
1.517 keer bekeken