It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.068 keer bekeken

VIDEO: BedBabbels #31: “Ik heb puur natuur, perfecte borsten.”

18 december 2020,

geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar het bed in en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys.

“Hmm, Seks onder de Eiffeltoren. Of nouja, nee er boven op! Anders is het zo publiekelijk.” Deze week fantaseren de collega’s over plekken waar ze nog eens seks willen hebben en vertellen ze wat ze nou écht sexy vinden. Heeft Charleen een massage fetisj?

Over de serie ‘BedBabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s in duo’s onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Wat vond jij deze nieuwe aflevering van BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.704 keer bekeken

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toy…
1.704 keer bekeken