Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.026 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema gaat op date met versiercoach Tim Veninga!

25 juli 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In aflevering 8 (alweer!) gaat Marith op date met versiercoach Tim Veninga: de bekendste dating coach van Nederland. Marith probeert in deze aflevering achter de succesformule van de perfecte date te komen.

In deze aflevering van ‘Marith zoekt uit’ wordt Tim Veninga, de meesterversierder, door Marith aan de tand gevoeld over de kunst van het versieren van een vrouw. Moet je bijvoorbeeld tegenover iemand tijdens de date en welke dingen moet je vooral niet doen. Ook het online daten komt in de video aan bod. Tim vertelt o.a. hoe je het beste je Tinder profiel kunt inrichten. Doe er je voordeel mee mannen!

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit… Marith gaat op date met een versiercoach!

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Welke tip neem jij mee naar je eerstvolgende date? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.656 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord t…
1.656 keer bekeken