Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.730 keer bekeken

VIDEO: BedBabbels #12: “IK HEB MEER DAN 50 BEDPARTNERS GEHAD”

10 januari 2020,

geschreven door

Je favoriete seks-gerelateerde serie is terug met een nieuwe aflevering! In de nieuwe BedBabbels gaan de bekende gezichten met elkaar in discussie over lichaamshaar en of het een afknapper is wanneer iemand veel bedpartners heeft gehad. Ook bespreekt het zestal weer een bijzonder seksspeeltje!

De stellingen van aflevering 12:

  • Lichaamshaar is een afknapper;
  • Ik knap af op mensen die veel bedpartners hebben gehad.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

De Stronic Surf Pulsator II is een compactere versie van de bekende Stronic Drei. De stotende vibrator beschikt over 10 vibratiestanden die je eenvoudig kunt bedienen met de drukknopjes op het handvat. De vibrator beschikt over een geribbelde schacht en is gemaakt van hoogwaardig siliconen.

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.817 keer bekeken

Geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In aflevering 9 bespreekt Linda samen met profes…
1.817 keer bekeken