Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Nieuw op EasyToys TV: Linda’s Love Lounge

3 juli 2020,

geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. Daarom hebben wij een nieuwe serie in samenwerking met Linda de Munck het leven in geblazen. In Linda’s Love Lounge bespreekt ze samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken.

“Bij EasyToys vieren wij de liefde, no matter what!”

De liefde… Het is natuurlijk één van de belangrijkste onderwerpen wat ons betreft. Want uiteindelijk gaat seks veelal over liefde. Of dat nu is als liefde voor je eigen lichaam, liefde voor je partner, liefde voor sextoys of liefde voor een bepaalde gender, dat maakt allemaal niet uit. Bij EasyToys vieren wij de liefde, no matter what en daarom presenteert onze eigen Linda de Munck: Linda’s Love Lounge.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Wil jij ook jouw liefde voor iets met ons delen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.182 keer bekeken

Geschreven door

Je relatie verbeteren is makkelijker dan je denkt! In dit artikel willen je bekend maken met ‘The Five Love Languages’, een boek geschreven door Gary Chapman. Het idee achter het boek is dat we ons allemaal anders geliefd voelen. Liefde komt niet in …
3.182 keer bekeken