NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

hoe moet je vingeren

VIDEO: BedBabbels #24: Zou jij een plastische ingreep laten doen?

30 oktober 2020,

geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys. 

De stellingen van vandaag zorgen weer voor hilarische momenten en verschillende meningen. Patrique is heel content met zijn boobies en booty, maar Roy, Charleen en Suzanne staan best open voor wat veranderingen aan jezelf. Als het aankomt op verkleden tijdens de seks zijn Zoë en Patrique net als Zwitserland, lekker neutraal. Ze vragen zich wel af waar jij hen graag in ziet. Laat je het weten in de reacties?

Over de serie ‘BedBabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s in duo’s onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Wat vond jij deze nieuwe aflevering van BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog…
541 keer bekeken