NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Proud to be Generation Easy!

16 juni 2022,

geschreven door

Welkom bij Generation Easy! Wij bij EasyToys starten een nieuwe generatie. Deze nieuwe generatie doet een schepje bovenop de seksuele revolutie. Een generatie waarin iedereen durft te zijn wie hij wil zijn. Waar er geen taboes bestaan en waar iedereen geaccepteerd én gewaardeerd wordt.  Gen X move over, het is tijd voor Gen Easy!

Tabee taboe

Tijdens Pride Amsterdam laten wij de wereld kennis maken met Generation Easy.

Generation Easy staat voor een nieuwe generatie. Een nieuwe generatie waarin iedereen durft te zijn wie hij wil zijn, die de medemens accepteert ongeacht seksuele geaardheid of voorkeuren. Een generatie waarbij kinkshaming niet bestaat. Waarbij er geen angst is om te genieten van seks. Waar experimenteren met seks en sextoys meer dan normaal is en waarbij open praten over seks net zo normaal is als een gesprek over hoe lekker het weer vandaag wel niet is.

Het wordt tijd dat iedereen zich aansluit bij de nieuwe generatie en deelneemt aan deze seksuele revolutie. Deze generatie accepteert iedereen, dat is de boodschap.

“Het wordt tijd dat iedereen zich aansluit bij de nieuwe generatie en deelneemt aan deze seksuele revolutie.”

 

Tips om meer open te zijn over jezelf

Wil jij nu ook deel uit maken van deze nieuwe, verfrissende en open-minded generatie? Dan zijn wij meer dan trots op jou! Maar wij begrijpen ook dat het soms best moeilijk is om je meer open te stellen, wanneer de maatschappij dat (helaas nog te vaak) afkeurt. Wij hebben een aantal tips voor jou om stapje voor stapje steeds opener te worden over jouw seksualiteit en voorkeuren.

Tip 1: Begin bij jezelf

Acceptatie speelt een grote rol bij Generation Easy. Dat is in principe waar het helemaal om draait: acceptatie van anderen, maar ook van jezelf. Om opener te worden en een vrije, open-minded geest te hebben, is het belangrijk dat jij jezelf accepteert. Zelfacceptatie begint met zelfliefde. Weten hoe jij meer zelfliefde ontwikkelt? Check dit artikel.

Daarnaast is alleen op reis gaan ook dé perfecte manier om jezelf beter te leren kennen en jezelf steeds meer te accepteren. Vind je alleen op reis gaan een beetje spannend? Alleen een festival of evenement bezoeken leert jou ook al veel over jezelf!

Tip 2: Oefenen!

Oefenen. Wat? Klinkt misschien een beetje gek, maar er aan wennen dat jij open over seks en seksualiteit praat, is écht ideaal om een echte Generation Easier te worden. Hoe meer jij over dit onderwerp praat, hoe makkelijker het wordt. Oefen bijvoorbeeld eerst eens door het voor jezelf op te schrijven en daarna aan jezelf voor te lezen in de spiegel. Dit helpt trouwens ook door meer over jezelf te leren. Wanneer je eenmaal lekker aan het schrijven bent, komen er soms ineens dingen in je op waarvan jij niet wist dat jij er op deze manier over dacht.

Door het vervolgens naar jezelf uit te spreken in de spiegel, zorg je meteen voor een positieve affirmatie en acceptatie. Je leert achter je woorden te staan en ziet dat het helemaal niet zo moeilijk is om over het onderwerp seks te spreken. Probeer het nou maar eens, je zal zien dat het écht helpt en ook nog eens best wel leuk is.

Tip 3: Scroll eens door een online forum

Er zijn miljoenen forums te vinden op het online web. Tussen die miljoenen zitten ook genoeg over het onderwerp seks. Scroll eens door deze fora en je zult zien dat je heus niet de enige bent die een bepaalde fetisj heeft of niet hetero is. Of je bent wel hetero en vindt het maar eng om een seksspeeltje te gebruiken; ook daarin ben je niet de enige. Je zult zien dat je op welk vlak dan ook écht niet alleen bent. Start eens een eigen topic om jouw interesses of vragen te delen en reageer op topics om jouw mening of enthousiasme te delen. Je zult zien dat het meer dan normaal is om lekker over seks te spreken en ook best wel fijn: het kan ook nog eens anoniem. Een prima vuurdoop dus!

Tip 4: Speel spelletjes met vrienden

En dan hebben we het niet over Ganzenbord of Monopoly. Spelletjes waarbij je eerlijk moet zijn, zijn ideaal om te spelen als je wat meer open wilt zijn tegenover je vrienden. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes zoals Never Have I Ever of Truth or Dare. De ideale manier om elkaar eens op een minder oppervlakkige manier te leren kennen en ook een ideale starter voor diepgaandere gesprekken waarbij jij jouw mening kan delen.

Een betere toekomst begint bij jezelf ♥

Een hele bekende uitspraak die in slechts zes woorden een hele lading dekt. Als we allemaal maar blijven afwachten tot een ander zich inzet voor een betere toekomst, kunnen we blijven wachten tot we in steen zijn veranderd. Zelf beginnen kan heel lastig zijn en daarom zijn wij hier om jou te helpen. Ben jij klaar voor Generation Easy?

Ben jij ready om onderdeel te worden van Generation Easy?

1 reactie

  1. ik heb 2 linkse handen als het over internet pokast forems en zo gaat vind het leuk om er over te babbelen en graag terplekke demonstreren of oefenen wie wil dit aan mij uitleggen en oefenen zit op skype jaahmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op hiv rust nog altijd bijzonder veel taboe. Toch kan je tegenwoordig met de juiste medicatie een prima leven leiden tot op latere leeftijd. Uiteraard vraagt hiv, aids en sero-positiviteit een hoop voorlichting en informatie. Zo ook hoe je een fijn s…
536 keer bekeken