Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

560 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #2: Succes met de Womanizer en sex met een zaklamp!

1 maart 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #2

Ja hoor, de tweede aflevering van ‘Een vriendin van mij’ is nu te bekijken! In deze video draait alles om de lente, het seizoen waarin alles tot bloei komt, zo ook de liefde. De zon laat zich wat vaker zien en dat zorgt ervoor dat we elkaar net weer iets liever vinden dan tijdens de donkere winterdagen. Om ons seksleven weer tot bloei te laten komen pakken we er misschien ook wel wat sneller een seksspeeltje bij.

In deze video vertellen drie mensen over hoe een seksspeeltje ervoor heeft gezorgd dat een relatie gered werd, hoe een (kleine) collectie aan toys voor een gênant familiemomentje zorgde en hoe iemand door een discreet ontworpen sextoy maar net door het oog van de naald kroop. Ben jij nieuwsgierig naar deze verhalen? Bekijk dan snel de video!

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.634 keer bekeken

Geschreven door

Met trots presenteert EasyToys TV, in samenwerking met Marith Iedema, het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze tweede aflevering praat Marith met de oprichtster van Big Little Secrets, een high class erotisch feest met een sexy dresscode: mannen…
3.634 keer bekeken