Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.026 keer bekeken

VIDEO: Bedweters #4 “HET IS HELEMAAL NIET RAAR WANNEER JE EEN KEER JE LUST VERLIEST”

23 augustus 2019,

geschreven door

Alweer de vierde aflevering van Bedweters, wat gaat dat snel! In deze nieuwe aflevering hebben alle vragen betrekking op seksspeeltjes. Wie van de presentatoren weet de meeste vragen goed te beantwoorden en wie moet de meeste shotjes drinken? Je ziet het in de vierde aflevering van ‘Bedweters’!

EasyToys TV presenteert: Bedweters aflevering #4

Over de serie ‘Bedweters’

Iedere week strijden presentatoren Linda en Joëlle tegen elkaar om de ‘Bedweter van de week’ te worden. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Linda en Joëlle stellen elkaar om de beurten vragen over dit thema. Weet iemand het antwoord niet of wordt de vraag fout beantwoord, dan moet er aan het rad gedraaid worden. Het rad bepaalt vervolgens of er een shotje gedronken moet worden of dat iemand een persoonlijk slaapkamergeheim moet delen. Spannend!!

Wat vond jij van de deze aflevering van Bedweters? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.251 keer bekeken

Geschreven door

In de tweede aflevering van BedBabbels krijgen onze EasyToys collega’s weer twee seks-gerelateerde stellingen op hun bord. De groepjes die met elkaar het bed induiken, zijn dit keer ook weer anders. Ben jij benieuwd welke stellingen er deze afleverin…
1.251 keer bekeken