Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.522 keer bekeken

VIDEO: Linda’s Love Lounge #3 met Marith Iedema

17 juli 2020,

geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In deze aflevering is Marith Iedema te gast en wordt de liefde voor pijn besproken.

Marith Iedema vertelt in de derde aflevering open over haar liefde voor pijn. Sinds haar achttiende is Marith al werkzaam als seksjournaliste en ze heeft dan ook al veel geleerd en geëxperimenteerd op het gebied van seks en pijn.  Ze geeft aan dat BDSM absoluut niet alleen draait om pijn, maar dat het vooral draait om het machtsspel dat je speelt.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Wat vind jij van pijn tijdens de seks? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

651 keer bekeken

Geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. G…
651 keer bekeken