Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.506 keer bekeken

8 ongemakkelijke seks blunders die iedereen herkent

14 februari 2019,

geschreven door

Oh seks, we kunnen er niet genoeg van krijgen! Maar niemand van ons is als een seksgod geboren. Ongelukjes gebeuren snel en we praten er liever niet over. Dit verandert niks aan het feit dat seks een rare en grappige situatie kan zijn. Het is nou eenmaal niet altijd een sensueel en erotisch spel met spectaculaire orgasmes. Zet je schaamte aan de kant! Want dit zijn de 8 ongemakkelijke sekssituaties die iedereen herkent.

1. Pijnlijke seks

Een beetje pijn kan fijn zijn. Maar soms is seks niet romantisch en sensueel. Soms lijkt het meer op worstelen. Stopt je partner iets in het verkeerder gaatje? Au niet daar! Van kopstoten tot krampen. De volgende dag heb je spierpijn, blauwe plekken en schaafwondjes. Kun je net zo goed naar de sportschool gaan.

2. Een lak aan hygiëne bij je partner

Onverwachte seks, hoe leuk het ook mag zijn, heeft een groot nadeel. Je bent misschien niet altijd goed voorbereid. Even snel scheren zit er vaak niet meer in, en heeft je partner wel zijn of haar tanden gepoetst? Je bent ook vergeten je nagels te knippen! Je gaat zweten, er komen natte plekken. Seks is nou eenmaal rommelig.

3. Ongemakkelijke geluidjes

Wie liet er net een scheetje? Het gebeurt bij de beste van ons, of het nou uit het ene of uit het andere gaatje komt. Het kan voor pijnlijke stiltes zorgen. Maar ongemakkelijke geluidjes zijn vooral erg grappig. Probeer je lachbui in te houden! Ook al noemde je partner jou nou net nog een sexy My Little Pony.

4. Slechte communicatie

Huh waarom wisselen van standje? Het ene moment heb je de tijd van je leven, het andere moment zit je in de meest oncomfortabele houding die ooit is bedacht. Communicatie is key in elke goede relatie. Dus misschien ook wel handig als hij je een waarschuwing geeft zodat je tijdens het pijpen niet gaat stikken. Lekker pijnlijk.

5. De condoom discussie, wel of niet?

Het zou geen discussie moeten zijn. Geen condoom? No go. Simpeler kunnen we het niet maken. En toch komt het nog vaak genoeg voor dat iemand in the heat of the moment bezwaar maakt tegen condoom gebruik. Of zijn jullie de condooms helemaal vergeten? Wat een afknapper. Er toch maar voor gaan, of…?

6. Slechte seks

Ongemakkelijke blunders zijn soms niet te vermijden. Maar slechte seks wel! Helaas heeft je bedpartner niet altijd het juiste idee wat of hoe je het zou willen. En dan opeens voel je je een kast van Ikea die je partner in elkaar probeert te zetten. ”Volgens mij missen we een schroef schat.” De verleiding om je boodschappenlijstje te maken is groot, we weten het.

7. Douche seks

Wat een romantische idee, het is net als de kusscene van de Notebook. Maar dan binnen met warm water in plaats van koude regen. Maar als doucheseks fout gaat dan is het opeens helemaal niet meer zo romantisch of erotisch. Je hebt maar een paar standjes die je veilig kunt doen zonder om te vallen. En water is geen vervanging voor glijmiddel! En natuurlijk is de kans is heel groot dat jullie niet beide onder de kleine straal passen. Dat word rillen!

8. Een abrupt einde

Goed, heb je al deze ongemakkelijke situaties overleefd? Het begint eindelijk interessant te worden! En opeens trekt je partner zich terug want het is wel goed zo. Niks is pijnlijker dan een abrupt einde, wat moet je nu doen? Onder de koude douche? Het heft in eigen handen nemen? Niks is ongemakkelijker dan naast een tevreden partner te liggen en langzaam blue balls te krijgen.

Herken je jezelf? Wat is jouw meest ongemakkelijke moment tussen de lakens? Laat het in de reacties weten!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.646 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij een man die wel houdt van een beetje variatie? Met de Double Trouble Anna & Olivia Masturbator hoef jij je in ieder geval geen moment te vervelen. De realistische masturbator heeft vier prachtig gevormde openingen om uit te proberen. Je z…
3.646 keer bekeken