door CheekyCharly

How to… beginnen met een rollenspel

26 oktober 2022 door CheekyCharly

Een rollenspel is één van de meest voorkomende seksuele fantasieën. Niet zo gek, want tijdens een rollenspel kan je jezelf omtoveren tot een compleet ander persoon en de echte wereld even vergeten. En we willen allemaal wel eens ontsnappen aan de realiteit, toch? Maar hoe begin je nou met een rollenspel? In dit artikel vertellen wij hoe jij dit het beste aan kan pakken!

#1. Oefen alleen

Als jij voor de allereerste keer een rollenspel aangaat, is het logisch dat het wat onwennig aanvoelt. Dus het is een goed idee om alvast kennis te maken met je personage, voordat je deze voorstelt aan je partner! Bedenk dus voor jezelf alvast hoe jouw rol klinkt… Heb je een accent? Welke woorden gebruik je? Neem echt de tijd om je personage vorm te geven en oefen hiermee als je alleen bent. Bijvoorbeeld vlak voor je gaat slapen, als je al in bed ligt. Waarschijnlijk is het zelfs opwindend om je zo in je alter ego te verdiepen… zie het als een soort voorspel!

#2. Bespreek het rollenspel

Oké, het neemt wat weg van de spontaniteit, maar voor een eerste keer is het heel goed om het rollenspel met elkaar te bespreken. En dan niet vlak voor jullie het gaan doen, maar een paar dagen eerder. Zo kan je bespreken hoe het in zijn werk gaat. Doen jullie bijvoorbeeld echt of jullie elkaar niet kennen? Spelen jullie dat het een geheime affaire is? Het is goed om dit soort dingen af te spreken zodat jullie even ver gaan in het spel.

Als je bang bent dat het een beetje ongemakkelijk wordt, kan je ook eerst een rollenspel doen zónder kostuums of begin juist met kostuums maar gedraag je gewoon als jezelf. Zo kunnen jullie er een beetje voorzichtig inkomen. En onthoud ook dat het helemaal niet erg is als een van jullie even uit de rol schiet of moet lachen.

“Het is natuurlijk helemaal niet erg als je even uit je rol schiet of moet lachen.”

#3. Begin langzaam

Een rollenspel leent zich perfect voor héél lang voorspel. Begin dus al in de ochtend of de avond van te voren. Praat af en toe in het accentje van je alter ego tegen je partner en kijk hoe dat gaat. Laat elkaar al voorzichtig kennismaken. Het is ook heel leuk om samen boodschappen te doen en alvast in de andere rol te kruipen terwijl jullie het over normale dingen hebben. Mensen om jullie heen hebben geen idee dat jullie al bezig zijn met een rollenspel en dat maakt het extra sexy.

Wat inspiratie nodig?

Gaan jullie voor de sexy agent? De loodgieter die je pijpen komt schoonspuiten of voor de dienstmeid die even alle hoeken van de kamer langs gaat? Sommige mensen zitten vol ideeën voor een rollenspel terwijl anderen wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Gelukkig hebben wij hier genoeg voorbeelden voor je!

Dress to impress

Een beetje cliché, maar daarom niet minder lekker… een zwoele zuster, een schoonmaakster die graag dirty wordt of een onschuldige studente. Je hoeft echt niet super origineel te zijn als het gaat om een rollenspel. En als het werkt, dan werkt het. Het is tenslotte geen geheim dat onderstaande outfitjes áltijd werken 😉

Wil je toch iets anders? Gebruik dan je eigen fantasie, verkleed je bijvoorbeeld als de favoriete celebrity van je partner of kies een van deze looks. Van een sexy sub, tot een echte Play Bunny… of wat dacht je van een super sexy Dirndl om je partner te laten jodelen van genot? De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Wat is jouw favoriete rollenspel scenario?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid