Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.517 keer bekeken

Cuckolding: het bedriegen van je partner waar hij bijstaat

7 augustus 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckolding. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

cuckolding:
zelfst.naamw. (m)

Een spel waarbij de vrouw meer seksuele vrijheden heeft dan de man.

De term cuckolding is een begrip uit het sadomasochisme en heeft betrekking op een spel waarbij de vrouw meer seksuele vrijheden heeft dan haar partner. Zo mag de vrouwelijke partner seksuele contacten onderhouden met andere mannen. De mannelijke partner weet hier vanaf en keurt dit gedrag goed. Sterker nog: hij is er gewoon bij wanneer zijn partner seks met een ander heeft en vindt het opwindend om te zien hoe zijn partner het bed met een ander deelt. Veel cuckold slaan de hand dan ook aan zichzelf, terwijl ze van een afstandje toekijken. Meedoen mag in de meeste gevallen niet. Soms wordt de man in een cuckold-relatie ook vastgebonden of draagt hij een ball gag om het vernederende aspect nog groter te maken. Ook zijn er gevallen bekend waarbij de cuckold volledig wordt verdreven door andere minnaar(s) van zijn partner, terwijl de cuckold relatie nog wel in stand blijft.

Het woord is afgeleid van koekoek (cuckoo) waarbij de vrouwelijke koekoek bevruchte eieren in het nest van een andere vogel legt en deze door een andere vogel laat uitbroeden. Bij cuckolding begeeft de vrouwelijke partner zich ook in het nest van een ander. Een passende vergelijking!

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

48.969 keer bekeken

Geschreven door

Veel koppels lopen met diep gekoesterde wensen en fantasieën rond. Veel van deze fantasieën hebben te maken met onderwerping en dominantie en kunnen het liefdesleven van jou en je partner een stuk spannender en kinky maken. Wacht er niet langer mee…
48.969 keer bekeken