Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

9.511 keer bekeken

Bekroon je seksleven met deze seks tips!

24 april 2020,

geschreven door

Nu Koningsdag dit jaar is omgedoopt in Woningsdag en we niet met zijn allen naar buiten kunnen, is het belangrijk dat we het thuis zo gezellig mogelijk maken. We kunnen immers wel een feestje gebruiken, nietwaar? Er zijn gelukkig voldoende manieren om het thuis feestelijk en sexy met je partner te maken. Hieronder hebben we een aantal leuke tips voor je uiteengezet!

Snel naar jouw seks tip:

Geef een koninklijke massage

Wat is er nou fijner dan het verwennen van je partner met een uitgebreide massage? Beweeg langs elk plekje van het lichaam en kijk toe hoe je partner geniet van jouw aanrakingen! Maak de massage compleet met een heerlijke massagestaaf, een massage- of bodyolie of een spannend opzetstuk voor de wand vibrator. Een erotische massage is daarnaast de perfecte inleiding voor een stomende vrijpartij, waardoor ook jij uiteindelijk aan je trekken zult komen 😉

Tip! Met een sexlaken voorkom je dat er vlekken op het beddengoed achterblijven.

Verleidelijke lingerie

Ben jij het type wat elk jaar op Koningsdag met allemaal oude rommel thuiskomt? Pak het dit jaar iets anders aan door een verleidelijk lingerie setje in huis te halen! Verleid hem of haar met een spannend boxershort, een verleidelijke open catsuit of een uitdagend BH-setje. Het dragen van uitdagende lingerie kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen!

Tip! Wil je de spanning alvast een beetje opbouwen? Trek het dan alvast aan onder je normale outfit en stuur je partner een sneaky selfie!

  • Geen producten gevonden

Organiseer een spannend rollenspel

dominant sub

Een rollenspel kan helpen om op een speelse manier gehoor te geven aan jullie diepste erotische verlangens. Jij en je partner verplaatsen jullie voor een avond in een andere rol en kunnen samen een spannende situatie nabootsen. Vaak is er sprake van een bepaalde machtsverhouding, waarbij één van de partners de lakens uitdeelt en de ander een meer onderdanige rol aanneemt. Denk bijvoorbeeld aan een spel tussen dokter en patiënt of agent en boef. Met behulp van een passende outfit en eventueel een setje boeien of een zweepje, laat je het rollenspel helemaal tot leven komen!

“Vaak is er sprake van een bepaalde machtsverhouding, waarbij één van de partners de lakens uitdeelt en de ander een meer onderdanige rol aanneemt.”

Ontdek elkaars fantasieën

Wanneer je de fantasieën en wensen van je partner niet kent of het lastig vindt om het hierover te hebben, kan  het spelen van een erotisch spel een leuke manier zijn om het praten over seks te vergemakkelijken. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen kom je meer over elkaars verlangens te weten. Dit maakt het het eenvoudiger om een leuk en passend rollenspel te vinden!

Een sextoy cadeau doen

satisfyer
Koningsdag is een prima excuus om je partner kennis te laten maken met seksspeeltjes. De kans is groot dat we even thuis moet blijven, waardoor nieuwe impulsen in ons seksleven meer dan welkom zijn. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er voldoende leuke toys te vinden om. Wanneer je liever een speeltje samen met je partner gebruikt, kun je ook voor een koppel toy gaan! Misschien vind je zelfs wel eentje in het oranje

Bekijk hieronder onze koninklijke suggesties:

Kinky Kingsday!

Naast het spelen van een spannend rollenspel zijn er ook andere opties waarmee jullie kunnen experimenteren. Laat haar bijvoorbeeld een keer een oogmasker dragen en besteed extra aandacht aan het voorspel. Haar zintuigen worden aangescherpt en ze zal extra genieten van elk contact.

Met een floggerzweepje kan hij langzaam over haar lichaam strelen en af en toe een ondeugende pets loslaten. Een flogger heeft een relatief kort handvat, waardoor de slagen minder hard aankomen. Perfect voor de beginnende gebruiker. Bij een flogger met meerdere stroken wordt de impact van de klap over een groter oppervlak verdeeld. Een zweepje met weinig stroken zal een stuk feller aanvoelen.

Tip! Een flogger van rubber of siliconen komt minder hard binnen en is daardoor geschikt voor de beginnende gebruiker.

Hoe maken jullie het gezellig op Koningsdag? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.020 keer bekeken

Geschreven door

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Dit is het moment om te reflecteren op 2022, en wij doen gezellig met je mee. Mocht je jouw 2023 ook nóg spannender willen maken, bekijk dan onze 10 meest piekfijne sextoys van het jaar (in willekeurige vol…
4.020 keer bekeken